Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
6. februára 2023, 12:57
Čas čítania 0:35

Piati ukrajinskí mladíci napadli Slováka oceľovou palicou. Vylákali ho pod falošnou zámienkou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade, že bude mladíkom vo veku od 18 do 20 rokov vina dokázaná, hrozí im trest odňatia slobody vo výške troch rokov.

Piati ukrajinskí mladíci napadli Slováka. Pod falošnou zámienkou ho vylákali na stretnutie a na mieste mu oceľovou palicou poškodili auto, rozbili zadné okno a bránili v odchode, informuje polícia na Facebooku. 

K incidentu došlo koncom januára 2023. Páchatelia auto značky Mini Cooper na ulici Staré grunty v Bratislave obkľúčili a na vodiča kričali, aby z neho vystúpil. Zatvorené dvere sa im najprv nepodarilo otvoriť, a tak do auta začali kopať a oceľovou palicou rozbíjať zadné okno. Jeden z páchateľov nakoniec tyčou otvoril aj dvere vodiča. Obeti sa podarilo pred agresívnymi útočníkmi ujsť a skryť v neďalekom obchode. Privolaná polícia páchateľov na mieste zadržala. 

Muži sú v súčasnosti obvinení zo zločinu obmedzovania osobnej slobody, zo spáchania trestného činu výtržníctva a poškodzovania cudzej veci formou spolupáchateľstva. V prípade, že bude mladíkom vo veku od 18 do 20 rokov vina dokázaná, hrozí im trest odňatia slobody vo výške troch rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia