Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Viktória Ševelová
2. februára 2023, 19:57
Čas čítania 0:27

JOJ nasadí na nedeľný primetime proti Let's Dance nový seriál. Ivetu vystrieda slovenská adaptácia svetového hitu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hlavným predstaviteľom bude Juraj Loj, ktorý stvárni postavu prapravnuka Einsteina.

Na obrazovky TV Joj prichádza akčná kriminálna komédia Einstein v réžii Martina Kazimíra, v ktorej stvárni hlavnú postavu prapravnuka Alberta Einsteina Juraj Loj. O programovej novinke informovali aktuality.sk

Svetovo úspešný seriál bude v rovnakom vysielacom čase konkurovať tanečnej šou Let's Dance, ktorým Markíza zaznamenala výrazný úspech aj pred rokom. 

„Na aktuálny seriálový hit, ktorý otvoril celospoločenskú diskusiu na dôležité témy a prepísal historické rekordy sledovanosti, už tento mesiac nadviaže potomok slávneho génia v slovenskej adaptácii svetového seriálového hitu,“ napísal generálny riaditeľ Jojky Marcel Grega.

V novom seriáli sa okrem Juraja Loja predstavia aj herci ako Ivana Kubáčková, Richard Stanke, Dominika Richterová, Ady Hajdu, Peter Kadlečík, Lukáš Latinák, Monika Šagátová, Marián Miezga, Marko Igonda a Tobias Král.

Seriál  Einstein
Zdroj: TV JOJ
Domov
Zdieľať
Diskusia