Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. apríla 2023, 11:11
Čas čítania 1:58

16 strašidelných príbehov, ktoré nie sú dlhšie ako tri vety

16 strašidelných príbehov, ktoré nie sú dlhšie ako tri vety
Zdroj: Unsplash/Julius Drost
ZAUJÍMAVOSTI HOROR
Uložiť Uložené

Po týchto slovách ti stuhne krv v žilách.

Miluješ strašidelné príbehy plné paranormálnych javov? Niekedy stačí počuť len niekoľko viet a už ti behá mráz po chrbte. Stačí, keď svoju predstavivosť necháš pracovať na plné obrátky. Vybrali sme pre teba strašidelné príbehy, ktoré nie sú dlhšie ako tri vety. Dozvedieť sa viac ani nepotrebuješ...

Lekári mu povedali, že z času na čas môže ucítiť fantómové bolesti v amputovanej končatine. Nikto ho však nepripravil na chvíľu, keď prvýkrát pocítil fantómový dotyk studených prstov.

Usmiata tvár na mňa hľadela spoza okna mojej spálne. Zvláštne, pretože môj byt je na siedmom poschodí.

Zobudil som sa na klopanie na sklo. Najprv som si myslel, že mi niekto klope na okno, až potom som si uvedomil, že zvuk vychádza zo zrkadla.

Po náročnom dni v práci som prišiel domov a videl som svoju priateľku, ako uspáva naše dieťa. Nevedel som, čo je desivejšie, či vidieť svoju mŕtvu priateľku a nedonosené dieťa, alebo zistiť, že sa niekto vlámal do môjho bytu, aby ich tam umiestnil.

Prísť na miesto tragickej dopravnej nehody ako prvý je jedna z najhorších vecí, ktoré ako zdravotník môžeš zažiť. Ale dnes, keď rozdrvené telo mŕtveho chlapčeka zaseknutého v autosedačke otvorilo oči zachichotalo sa, som okamžite vedel, že dnes bude môj posledný deň v tejto práci.

dieťa,
Zdroj: Unsplash/Vidar Nordli-Mathisen

Dookola sa mi opakuje jeden sen, v ktorom ma zavraždí neznámy muž. Myslela som si, že je to hlúposť, kým som nešla na rande naslepo a nevidela som ho sedieť za stolom.

Odporúčané
10 najlepších hororov roka 2023 10 najlepších hororov roka 2023 13. decembra 2023, 12:30

Bol som v izbe a začul som, ako mama kričí, že jej mám prísť pomôcť s niečím v kuchyni. Vzäpatí sa spoza mojich dverí ozval opäť mamin tichý hlas: „Nechoď tam.“

 

Bol som vyhladovaný a stratený v lese, no našťastie som stretol turistu. Hlad už prešiel, ale z jeho kriku mi ešte zvoní v ušiach.

Vo svojom telefóne som našiel novú fotku, niekto ma odfotil v mojej posteli, ako spím. Dosť ma to prekvapilo, keďže bývam sám.

Uvažoval som nad tým, že zabijem niekoľko postáv v knihe, ktorú práve pripravujem. Určite by to moju autobiografiu okorenilo. 

Povedal som dcére, že v jej skrini nie je žiadna príšera, ale keď chce, môže spať v našej spálni. Myslím, že je to najbezpečnejší spôsob, ako ju dostať z domu bez toho, aby som dal najavo, že som ho v tej skrini videl.

Taxikár nebol zhovorčivý, tak som sa začal hrať na mobile. Vtom mi píplo upozornenie z taxi appky: „Váš vodič práve dorazil.“

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Lexi Anderson

„Chýbala si mi,“ zašepkal som a pozoroval som ju, ako sa vyzlieka v kúpeľni. Sledovať ju iba ďalekohľadom bolo síce bolestivé, no aspoň už viem, kde je jej nový domov. 

Odporúčané
KVÍZ: Posadnuté bábiky, ale aj kazeta šíriaca smrť. Uhádneš, z ktorých hororov pochádzajú tieto prekliate predmety? KVÍZ: Posadnuté bábiky, ale aj kazeta šíriaca smrť. Uhádneš, z ktorých hororov pochádzajú tieto prekliate predmety? 31. októbra 2023, 17:00

Na odkaze bolo napísané: „Neznášam ťa, mami, odchádzam a už nikdy sa sem nevrátim.“ Stálo má to síce niekoľko nevydarených pokusov, ale jej písmo som nakoniec dokázal napodobniť.

Išiel som stanovať so svojimi tromi najlepšími priateľmi. Po tom, ako sme odišli, sa z nás stali len vrah, svedok a mŕtve telo.

Prestal som chodiť do kostola, pretože Boh mi nikdy neodpovedal. Diabol však ku mne hovorí každú noc.

Domov
Zdieľať
Diskusia