Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Adam Novosad
12. januára 2023, 15:32
Čas čítania 2:27

Milujem znásilňovať ťa, písal vraj Andrew Tate žene, ktorá ho obvinila zo zneužitia. Staré správy ukazujú, čoho mal byť schopný

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Správy kontroverzného kickboxera zverejnila údajná obeť, ktorú vraj Andrew Tate znásilnil v roku 2013.

Na verejnosť sa dostali textové a hlasové správy kontroverzného kickboxera Andrewa Tatea, ktorého medzi rokmi 2013 až 2015 vo Veľkej Británii viacero žien obvinilo zo znásilnenia.

10. januára 2023, 20:46 Čas čítania 0:56 Andrew Tate neuspel s odvolaním a ostáva vo väzbe. Jeho advokát tvrdí, že proti nemu neexistujú žiadne dôkazy Andrew Tate neuspel s odvolaním a ostáva vo väzbe. Jeho advokát tvrdí, že proti nemu neexistujú žiadne dôkazy

Portál Vice tvrdí, že sa mu podarilo získať originálne znenie komunikácie medzi kickboxerom a ženou, ktorá ho obvinila zo znásilnenia, pričom Tate si v komunikácii z celej situácie uťahuje a žene sa vyhráža. Tate je momentálne v rumunskej väzbe, kde po neúspešnom odvolaní sa na súde zostáva aj naďalej.

Kickboxera pred necelými dvoma týždňami zatklo komando rumunskej polície, ktorá ho vzápätí spoločne s bratom obvinila z obchodovania s ľuďmi s cieľom profitovať zo sexuálnej aktivity. Aj keď Tate tieto obvinenia odmieta, rumunský súd ho odmietol pustiť z väzby a miestne úrady mu dokonca zhabali viacero luxusných áut.

Andrew Tate.
Andrew Tate. Zdroj: TASR/AP/Observator Antena 1

Znásilnil ma u seba doma, hovorí údajná obeť

Na verejnosť sa teraz dostala komunikácia z roku 2013, v ktorej Tate údajne opisuje, ako si sexuálne zneužívanie ženy vychutnával a užíval. Samotná žena pre Vice povedala, že sa dlho odmietala zmieriť s tým, čo sa naozaj stalo, a nechcela incident označovať ako znásilnenie.

Žena, ktorá sa v komunikácii s Vice označovala ako Amelia, vysvetlila, že kickboxera spoznala v roku 2009 a kamarátstvo postupom času prerástlo do vzťahu. Randiť spolu začali v roku 2013, no hneď počas prvej spoločne strávenej noci došlo k údajnému znásilneniu. 

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Tate vraj v jednej chvíli diametrálne zmenil svoje správanie, ľahol si na posteľ a žene povedal, že práve zvažuje, či ju znásilní alebo neznásilní. „Povedala som mu, že nechcem mať sex, postavila som sa, pozrela naňho a spýtala sa, čo sa deje. Ten chlap tam doslova ležal a povedal mi, že práve v hlave debatuje o tom, či ma znásilní,“ opisovala žena pre Vice.


Znásilnenie si sama nechcela pripustiť

Táto situácia vyeskalovala do bodu, keď sa údajne Tate rozhodol ženu naozaj znásilniť. Podľa jej výpovede ju zneužil a bol k nej násilný, pretože ju škrtil a vykrikoval, že je jeho majetkom.

Po prvom incidente z kickboxerovho bytu, kde ju podľa nej Tate v roku 2013 znásilnil, sa s ním napriek tomu opakovane stretávala a chcela vraj samu seba presvedčiť o tom, že má nad situáciou kontrolu a nenechá sa Tateom ovládať.

Keď žena kickboxera po údajnom znásilnení konfrontovala v textovej komunikácii, Tate jej podľa portálu Vice poslal sériu správ, v ktorej sa vyhrážal a opakoval, ako veľmi si celú situáciu užil. 

„Milujem znásilňovať ťa,“ napísal údajne Tate v jednej zverejnenej správe. „Monštrá sú monštrá. Keď si pod mojou kontrolou, robím si s tebou to, čo chcem,“ vysvetľoval žene.

8. apríla 2024, 19:00 Čas čítania 8:10 Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov

V nasledujúcej hlasovej správe sa Tate údajne pýta, či je zlý človek len preto, že si to vychutnával. „Som zlý človek? Pretože, čím viac sa ti to nepáčilo, tým viac som si to užíval. Sku**ene sa mi páčilo, ako si to neznášala. Vzrušovalo ma to. Prečo som takýto? Prečo?“ hovorí v správe.

Andrew Tate.
Andrew Tate. Zdroj: Instagram/Andrew Tate

Policajti ho vyšetrovali, no za mreže sa nedostal

Andrewa Tatea síce britská polícia zatkla v roku 2015 po tom, čo ho dve obete obvinili zo sexuálneho zneužívania, ale za mreže sa nedostal. Žena, ktorá svoj príbeh vyrozprávala portálu Vice, sa k obvineniam žien pridala, no ani to britskú prokuratúru nepresvedčilo, aby kickboxera začala trestne stíhať. 

Táto žena podľa vlastných slov všetky dôkazy vrátane textovej a hlasovej komunikácie, ktorú teraz poskytla Vice, odovzdala v roku 2015 britskej polícii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia