Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Eduard Starkbauer
10. januára 2023, 20:46
Čas čítania 0:56

Andrew Tate neuspel s odvolaním a ostáva vo väzbe. Jeho advokát tvrdí, že proti nemu neexistujú žiadne dôkazy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Influencerovi sa nepáči mesačná väzba a zadržanie majetku.

Andrew Tate a jeho brat neuspeli s odvolaním voči 30-dennej väzbe. Influencera zatkla rumunská polícia spolu s jeho bratom Tristanom. Obaja sú podľa obžaloby podozriví z obchodovania s ľuďmi, zo znásilnenia a založenia organizovanej zločineckej skupiny.

Bratia od svojho zatknutia 29. decembra svoju vinu odmietajú. Z bukureštského súdu odišli Tateovci podľa The Guardian v putách a v policajnej dodávke. Fotografie spred pojednávania zachytávajú 36-ročného Andrewa Tatea zvierajúceho kópiu Koránu.

Pred súdom sa bratia odvolali proti zabaveniu ich majetku a predĺženiu ich zatykača z 24 hodín na 30 dní. V Rumunsku im doteraz zaistili 15 luxusných áut a viac ako 10 nehnuteľností či pozemkov. Sudca, ktorý ich väzbu predĺžil, uviedol, že vzhľadom na ich „finančné možnosti“ nemožno zanedbať možnosť, že sa bratia „vyhnú vyšetrovaniu, opustia Rumunsko a usadia sa v krajinách, ktoré nepovoľujú vydanie“.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Rumunská agentúra pre organizovaný zločin Diicot doplnila, že majetok bol skonfiškovaný, aby sa predišlo jeho ukrytiu. Má pomôcť financovať vyšetrovanie a zaplatiť odškodné obetiam v prípade, že budú podozriví usvedčení. Prokuratúra uviedla, že vyšetrovanie doteraz identifikovalo šesť obetí.

Právnik Eugen Vidineac, ktorý bratov zastupuje, tvrdí, že neexistujú „žiadne dôkazy“ na podporu obvinení. Vidineac zároveň verí, že Andrew Tate hral na sociálnych médiách určitý druh postavy, ktorá nemusí mať nič spoločné so skutočným životom. „Môže úmysel na sociálnych médiách slúžiť ako dôkaz v prípade trestného stíhania?“ pýtal sa pred médiami.

Domov
Zdieľať
Diskusia