Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
8. januára 2023, 12:22
Čas čítania 0:36

Po Michalovciach jazdí už tretí deň dodávka Mariana Kotlebu. Poslanec ľudí vyzýva, aby zakročili proti rómskej komunite

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predseda ĽSNS podľa europoslanca Petra Polláka využíva stranícke autá s polepom na to, aby vyzýval k zakročeniu proti rómskej komunite.

Po Michalovciach, kde minulý týždeň mladík zavraždil 46-ročnú ženu, jazdí už tretí deň dodávka s logom Ľudovej strany Naše Slovensko. Predseda strany Marian Kotleba východniarov vyzýva, aby zakročili proti rómskej komunite.

Europoslanec Peter Pollák v sobotu podal na Kotlebu trestné oznámenie, informuje portál Tv Noviny. „Využíva stranícke autá s polepom na to, aby vyzýval k zakročeniu proti rómskej komunite,“ hovorí Pollák.

Predseda ĽSNS zvolal na nedeľu protest do Michaloviec, akciu však oficiálne nenahlásil na miestnom úrade. Ľudia sa majú podľa neho prísť vyjadriť aj k neriešeniu agresivity osadníkov, ktorá je podľa neho alarmujúca. Na Facebooku oznámil, že akciu neorganizuje z „nenávisti ku Cigánom, ale z lásky k vlastnému národu“. Akciu bude monitorovať polícia.

K vražde v Michalovciach, pri ktorej zomrela 46-ročná žena, došlo ráno 1. januára tohto roka. Obvinený osemnásťročný Valentín H. ju naháňal a viackrát bodol. Následne jej ukradol mobilný telefón a peňaženku. Mladíka vzali do väzby, rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné.

Domov
Zdieľať
Diskusia