Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. januára 2023, 11:21
Čas čítania 0:34
Adriana Královičová

Yves Saint Laurent ponúka take-away boxy za 1 890 dolárov. Fanúšikovia ich prirovnávajú k luxusnej verzii Happy Mealu

MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

V koženej taške YSL si odnesieš svoje jedlo domov luxusne a štýlovo.

Kožené „take-away“ tašky od francúzskej módnej značky stoja 1 890 dolárov a zatiaľ ich značka predáva na svojej oficiálnej stránke v dvoch farbách – čiernej a zlatohnedej.

Luxusné módne značky v poslednom čase neprestávajú svojimi doplnkami prekvapovať. Odteraz si už aj nedojedené jedlo môžeš domov priniesť takto „luxusne“ a štýlovo.

YSL móda doplnky
Zdroj: YSL

Fanúšikovia na sociálnych sieťach komentujú, že im box pripomína luxusnú verziu tašky pre Happy Meal. Je vyrobená z elastickej teľacej kože. Vnútro tašky je semišové. Nechýba monochromatický kovový emblém YSL, ktorý je vrytý do kože. 

Kreatívny riaditeľ luxusného módneho domu Anthony Vaccarello pôsobí vo svojej funkcii už sedem rokov. Počas jeho vedenia značka prišla s rôznymi vtipnými doplnkami, ktoré majú byť znakom inovácie. Minimalistické boxy na jedlo tak pridávame do série bizarných kúskov, kde nájdeš aj basketbalovú loptu za 395 dolárov či tenisovú raketu za 495 dolárov. 

Na dizajn tašky sa teraz pozri v galérii:

YSL Móda doplnkyYSL Móda doplnkyYSL Móda doplnkyYSL Móda doplnky
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia