Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. decembra 2022, 12:35
Čas čítania 0:44

Fanúšikovia skákali rovno do autobusu. Argentína musela dokončiť víťazné turné v helikoptérach

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

K autobusu argentínskych hráčov sa snažilo dostať odhadom 4 milióny ľudí.

Prehliadku, na ktorej sa mal zúčastniť argentínsky futbalový tím, museli z bezpečnostných dôvodov zrušiť. V uliciach hlavného mesta Buenos Aires bolo odhadom 4 milióny ľudí. Futbalisti tak turné dokončili v helikoptérach, píše Independent

Jeden z fanúšikov sa dokonca pokúsil dostať až k hráčom tak, že do autobusu skočil z mosta a spadol tak rovno k argentínskym majstrom. O niečo podobné sa pokúsil aj druhý fanúšik, tomu sa to však nepodarilo a spadol do davu. 

Šéf AFA Chiqui Tapia na Twitteri napísal, že sa ospravedlňuje za bezpečnostné opatrenia, no prehliadku budú musieť dokončiť helikoptérou.

O tom, ako vážne berú Argentínčania výhru na majstrovstvách sveta, svedčí aj fakt, že na utorok bol vyhlásený štátny sviatok. Trofej majstrov sveta získali po strhujúcom a napínavom súboji s Francúzskom. Tak by sa dalo charakterizovať finále svetového pohára v Katare. Argentína porazila Francúzsko 4 : 3 po penaltách.

Domov
Zdieľať
Diskusia