Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. decembra 2022, 17:48
Čas čítania 0:22

MS 2022 v Katare: Chorvátsko porazilo Maroko 2 : 1. Domov si nesú bronz

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Predposledný zápas majstrovstiev je za nami.

Po semifinálových zápasoch poslali Argentína a Francúzsko do boja o tretie miesto Chorvátsko (prehra 0 : 3) a Maroko (prehra 0 : 2). Prvý gól v 7. minúte inkasovalo Maroko, ktorého brankára prestrelil Joško Gvardiola. 

Odvetná odpoveď však nasledovala už o dve minúty, keď sa akcia z priameho kopu skončila gólom. Ten dal hlavičkou Achraf Dari. Remíza sa ťahala až do 42. minúty, no vedenia sa zásluhou Mislava Oršiča znova ujalo Chorvátsko. Zápas sa tak skončil výsledne 2 : 1 a Chorvátsko si domov odnáša bronz. O prvé miesto zajtra o 16. hodine zabojuje Argentína proti Francúzsku.

17. decembra 2022, 12:00 Čas čítania 1:42 Slovenská trénerka Erika hodnotí Liver Kinga: Zarába na ľudskej hlúposti. Surovým mäsom ľudia riskujú infekciu Slovenská trénerka Erika hodnotí Liver Kinga: Zarába na ľudskej hlúposti. Surovým mäsom ľudia riskujú infekciu
Domov
Zdieľať
Diskusia