Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2022, 16:15
Čas čítania 0:34
Richard Balog

Drake si zaobstaral novú reťaz so 42 zásnubnými prsteňmi, aby si pripomenul, koľkokrát už takmer požiadal o ruku

Drake si zaobstaral novú reťaz so 42 zásnubnými prsteňmi, aby si pripomenul, koľkokrát už takmer požiadal o ruku
Zdroj: Prince Williams/Wireimage
MÓDA DRAKE MÓDA
Uložiť Uložené

Champagne Papi nikdy neoznámil žiadne zásnuby, ale to neznamená, že k nim nebolo blízko.

Drake si zaobstaral novú reťaz so 42 zásnubnými prsteňmi, aby si pripomenul, koľkokrát takmer požiadal o ruku. Masívny šperk z 18-karátového bieleho zlata je prácou zlatníka Alexa Mossa z New Yorku, ktorý patrí medzi absolútnu elitu v odbore a jeho prepracované diela nosia mnohí hviezdni interpreti. 

Champagne Papi predstavil svoj najnovší prírastok v bohatej zbierke šperkov na narodeninovom koncerte rapera Lil Babyho a okamžite na seba strhol pozornosť všetkých prítomných fotografov. 

Drake
Zdroj: Prince Williams/Wireimage
Odporúčané
Palace upravilo ikonické bundy aj kukly s okuliarmi od C.P. Company. Máme tu adepta na módnu spoluprácu roka? Palace upravilo ikonické bundy aj kukly s okuliarmi od C.P. Company. Máme tu adepta na módnu spoluprácu roka? 13. decembra 2022, 12:07

„Celý projekt trval štrnásť mesiacov, kým sa dokončil zhora nadol, a bol ručne vyrobený v New Yorku. Na jeho výrobu som použil 18-karátové biele zlato a prstene boli osadené technikou orlieho pazúra. Nemôžem prezradiť žiadne ďalšie podrobnosti okrem toho, že ide o najšialenejšiu reťaz, aká bola kedy vyrobená,“ povedal Moss pre online magazín E! News.

V opise na Instagrame uviedol, že reťaz dostala názov Previous Engagements a obsahuje 42 zásnubných prsteňov a 351,38 karáta diamantov.

Nová reťaz v zbierke Champagne Papiho s názvom Previous Engagements – za všetky tie prípady, keď o tom uvažoval, ale nikdy to neurobil.
Nová reťaz v zbierke Champagne Papiho s názvom Previous Engagements – za všetky tie prípady, keď o tom uvažoval, ale nikdy to neurobil. Zdroj: Alex Moss New York
Anketa:
Čo hovoríš na novú reťaz v zbierke Champagne Papiho?
So icyyy – vyzerá skvelo.
Škoda peňazí. 
So icyyy – vyzerá skvelo.
44 %
176 Hlasov
Škoda peňazí. 
56 %
223 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia