Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Panta Rhei.
11. novembra 2022, 9:30
Čas čítania 1:25
Sponzorovaný obsah

Miluješ svet kníh? Vychutnaj si nový koncept Panta Rhei v bratislavskom Auparku

Miluješ svet kníh? Vychutnaj si nový koncept Panta Rhei v bratislavskom Auparku
Zdroj: Panta Rhei
ZAUJÍMAVOSTI KNIHY
Uložiť Uložené

Nielen čítanie, ale aj nakupovanie kníh môže byť zážitok. Pozri sa na nový koncept Panta Rhei.

Panta Rhei na konci minulého roka vynovilo predajňu v Avione. Status vlajkovej lode teraz prevzala nová predajňa v bratislavskom Auparku slávnostným otvorením 4. novembra. Kníhkupectvo Panta Rhei sa po takmer dvoch desaťročiach nielen presunulo v rámci nákupného centra, ale zároveň dostalo moderný vzhľad.

Nový koncept sa zameriava na zážitok z nakupovania. Okrem širokého výberu kníh tu nájdeš aj hračkárstvo, papiernictvo a spoločenské hry. Obnovou prešla aj pripojená kaviareň Café Dias. Chystáš sa nakuknúť do nového konceptu Panta Rhei? 

preskúmaj ponuku

Koncerty a divadlo uprostred predajne

„Na to, čo sa nám podarilo v krátkom čase vytvoriť v Auparku, sme hrdí. Je tu nové moderné kníhkupectvo, ktoré ponúka desaťtisíce kníh, ale aj neknižný tovar, ako sú hračky, hudobné nosiče, diáre a mnoho ďalšieho. Je to však prvé kníhkupectvo na Slovensku, ktoré má priamo vo svojom strede javisko na literárne diskusie, koncerty či divadelné predstavenia. A diváci si ho môžu vychutnať z hľadiska, ktoré je tiež unikátom na slovenské pomery. Už samozrejmosťou je kaviareň Café Dias, ktorá takisto dostala nový dizajn a už prvé dni naznačujú, že hosťom sa páči,“ hovorí generálny riaditeľ Panta Rhei Michal Rajter.

panta rheipanta rheipanta RheiPanta Rhei
Zobraziť galériu
(11)

Kníhkupectvo otvorilo päť hercov. Slávnostnú pásku pred stovkou zákazníkov prestrihli Ján Gallovič, Kristína Tormová, Bibiana Ondrejková, Martin Kaprálik a Juraj Bača. Po ich boku stál generálny riaditeľ Panta Rhei Michal Rajter a zakladateľ spoločnosti Ladislav Bödők s hudobným sprievodom skupiny David Szabó Quartet.

Súčasťou otváracieho víkendu bola aj diskusia a autogramiáda Marca Priestleyho, autora úspešnej knihy z prostredia Formuly 1 s názvom Mechanik. Diskusia s komentátorom F1 Števom Eiselem prilákala v sobotu do Auparku viac ako 1000 fanúšikov. „V živote som za jeden deň nepodpísal viac kníh ako dnes. Spoločne s fotografiami a podpisovými kartami to bolo viac ako 1000 podpisov. Ďakujem všetkým fanúšikom zo Slovenska, ale i z Čiech, že prišli a trpezlivo čakali na autogram,“ povedal po evente, ktorý trval takmer 4 hodiny, Marc Priestley.

zisti, čo je nové v knižnom svete

Okrem formulového „šialenstva“, ktoré z autogramiády Mechanika vytvorilo najväčší knižný event uplynulého roka, bolo počas otváracieho víkendu na programe aj Divadlo na hojdačke, diskusia s Braňom Jobusom, VIP nákupy, Čarodejnícky večer s Harry Potter kvízom, Pokémon swap a stretnutie knižných influencerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia