Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. novembra 2022, 18:44
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Netflix pri Jeffreym Dahmerovi nekončí. V seriáli privítame ďalších brutálnych zločincov

FILMY A SERIÁLY MONSTER: THE JEFFREY DAHMER STORY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Po úspechu projektu nie je zelená od Netflixu žiadnym prekvapením.

Populárna kriminálna antológia Monster bude mať ďalšie dve série zamerané na nových zločincov, uvádza portál Comingsoon. Atmosférický príbeh o živote neslávne známeho sériového vraha Jeffreyho Dahmera bol dlhé obdobie najsledovanejším projektom na Netflixe.

Anketa:
Videl si seriál Monster: The Jeffrey Dahmer Story?
Áno.
Nie, ale mám to v pláne.
Nie, ani o to nemám záujem.
Áno.
89 %
1088 Hlasov
Nie, ale mám to v pláne.
7 %
88 Hlasov
Nie, ani o to nemám záujem.
4 %
44 Hlasov

Dalo sa preto predpokladať, že si streamovací gigant od tvorcu Ryana Murphyho objedná pokračovanie. Zatiaľ však nevieme, kedy by sme sa novej série mohli dočkať, a ani to, na akého vraha staví showrunner tentoraz.

V recenzii sme Monster: The Jeffrey Dahmer Story udelili vynikajúcich 9 bodov z 10.

Od Ryana Murphyho môžeš okrem vyššie menovaných seriálov poznať aj životopisnú drámu Feud, American Crime Story, American Horror Story a v neposlednom rade desivú novinku The Watcher, pri ktorej Netflix takisto požiadal o pokračovanie. Seriál o hrôzach rodiny, ktorá sa nasťahovala do nového domu, zožal u divákov obdobne veľký úspech ako Dahmer, no kritika bola k nemu o niečo tvrdšia.

Odporúčané
Jeffrey Dahmer: Mužom zaživa vŕtal do hlavy diery a vstrekoval do nich kyselinu. Chcel si stvoriť bezvládneho sexuálneho otroka Jeffrey Dahmer: Mužom zaživa vŕtal do hlavy diery a vstrekoval do nich kyselinu. Chcel si stvoriť bezvládneho sexuálneho otroka 1. októbra 2022, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia