Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Lucron.
4. novembra 2022, 16:50
Čas čítania 1:11
Sponzorovaný obsah

V novej bratislavskej štvrti Nesto by ti nemalo nič chýbať. Má prepojiť centrum mesta a Rakúsko

V novej bratislavskej štvrti Nesto by ti nemalo nič chýbať. Má prepojiť centrum mesta a Rakúsko
ZAUJÍMAVOSTI BÝVANIE
Uložiť Uložené

Čo na to hovoríš?

Pri realitných projektoch sa obvykle dočítaš, prečo vynikajú. Môžu to byť použité materiály, skvelá lokalita pre rodinu alebo výnimočný dizajn. Spoločnosť Lucron tvrdí, že štvrť Nesto v bratislavskej Petržalke má výhod hneď niekoľko. Jej cieľom je prepojiť centrum nášho hlavného mesta s priľahlým Rakúskom. Nová štvrť má byť komplexne vybavená a otvorená pre každého, či už hľadáš jednoizbák, alebo štvorizbák.

Čoskoro otvoria časť s navyšším komfortom – Nesto Prime. Nadštandardné vybavenie sľubuje v každom byte. Samozrejmosťou bytov je podlahové kúrenie s ovládaním v každej miestnosti. Dizajnéri chceli vytvoriť priestor, ktorý bude pôsobiť esteticky a čisto. K vzdušnému pocitu prispejú balkóny a terasy, ktoré budú mať v časti Nesto Prime veľkorysé parametre.

zisti viac o projekte
nesto
Zdroj: Lucron

Pohodlie na prvom mieste

Potrebuješ v blízkosti kaderníctvo, potraviny, lekára, kaviareň, školu, škôlku či park? Nesto sľubuje, že sa všade dostaneš do 20 minút, a navyše vychádzkovým tempom. Auto môžeš nechať zaparkované, všetko je dostupné pešo, na bicykli alebo kolobežke. Pri dnešných cenách benzínu to poteší aj tvoju peňaženku. 

nesto bratislava
Zdroj: Lucron

Nesto má byť pulzujúca štvrť, ktorú pokryjú ihriská, zelené plochy či verejný priestor ako stvorený na hudobné podujatia a food festy. Ľuďom chcú poskytnúť príležitosť stretávať sa a baviť sa. Ak sa zábavy presýtiš, útočisko ti poskytne chránená zóna s historickými pamiatkami. Z jedného okna sa tak môžeš pozerať na ihrisko plné detí a z ďalšieho na pokojnú oázu plnú histórie. 

preskúmaj ponuku

Na romantický víkend s polovičkou alebo pohodový chill s kamošmi môžeš využiť oblasť rakúskych viníc. Prečo nie, z Nesta je to len na skok. Dostaneš sa tam, aj keby si nechcel. Diaľničný obchvat leží v tesnej blízkosti projektu, bicyklom sa môžeš napojiť na medzinárodnú cyklotrasu Eurovelo alebo využiť vlakovú zastávku, z ktorej sa dostaneš priamo do Viedne. Ak si potrpíš na pohodlie a estetické prostredie, Nesto môže byť to pravé miesto pre teba. 

nesto bratislava
Zdroj: Lucron
Domov
Zdieľať
Diskusia