Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:14

TOP 3 v utorok: Zlodeji odstrelili bankomat a ukradli 150-tisíc, seriál House of the Dragon trhal rekordy a Szabó dostal 25 rokov

Kategória:
News
Uložiť Uložené
TOP 3 v utorok: Zlodeji odstrelili bankomat a ukradli 150-tisíc, seriál House of the Dragon trhal rekordy a Szabó dostal 25 rokov
Zdroj: Refresher

Pripravili sme ti výber 3 najzaujímavejších správ dňa.

Z odpáleného bankomatu zmizlo skoro 150-tisíc eur

V utorok 25. októbra neznámy páchateľ odpálil bankomat v Ivanke pri Dunaji, z ktorého si zlodeji vzápätí odniesli takmer 150-tisíc eur. Vo svojom príspevku na Facebooku o tom informovala polícia, podľa ktorej zatiaľ naďalej pátrajú po páchateľoch, no doteraz sa ich nepodarilo dolapiť.

 
Zlodeji bankomat odpálili trhavinou pred obchodným domom v čase, keď sa pred budovou nikto nenachádzal, nedošlo k žiadnym zraneniam. Za posledných 24 hodín pritom ide už o druhý vykradnutý bankomat, pričom prvý prípad sa odohral v obci Ivanka pri Nitre. Viac sa dočítaš tu.

Bankomat
Zdroj: https://www.facebook.com/policiaslovakia

Seriál House of the Dragon trhá rekordy

Poslednú desiatu epizódu úvodnej série House of the Dragon videlo prvý deň rekordných 9,3 milióna divákov. Podľa údajov štúdia Warner Bros. Discovery ide o najsilnejšiu finálnu epizódu HBO od čias Game of Thrones.

Na porovnanie, záver ôsmej série Game of Thrones v prvý deň sledovalo 19,8 milióna divákov. Tvorcovia medzičasom potvrdili, že sa natáčanie druhej série úspešného seriálu začne v prvých mesiacoch budúceho roka. Podľa showrunnera a výkonného producenta Ryana Condala sa seriál v rámci oblastí vo fantasy svete rozrastie. Viac sa dočítaš tu.

House of the Dragons
Zdroj: HBO

Tomáš Szabó dostal 25 rokov väzenia

Tomáš Szabó je vinný z prípravy úkladných vrážd prokurátorov. Pôvodne mu hrozil doživotný trest, súd však po priznaní považuje za dostatočný nepodmienečný 25-ročný trest odňatia slobody.

 
Szabó si tento trest odpykáva za účasť na úkladnej vražde novinára Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej aj za spolupáchateľstvo v prípade úkladnej vraždy podnikateľa Petra Molnára.

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

„Rozhodnutie súdu považujeme za zákonné a správne. Vzdali sme sa práva na podanie odvolania. Súd upustil od uloženia súhrnného trestu, s čím je môj klient spokojný,“ povedala obhajkyňa Szabóa Ivana Kochanská. Viac sa dočítaš tu.

szabó
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Instagramový post dňaZnačka Adidas sa rozhodla ukončiť spoluprácu s raperom Kanyem Westom, ktorý v posledných týždňoch vyvolal viacero kontroverzií svojimi xenofóbnymi, rasistickými a diskriminačnými názormi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Domov
Zdieľať
Diskusia