Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. októbra 2022, 15:38
Čas čítania 0:52

Zlodeji z odpáleného bankomatu ukradli takmer 150-tisíc eur, oznámila polícia. Páchatelia sú stále na úteku

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Policajtom sa zatiaľ páchateľov nepodarilo zadržať.

V utorok krátko pred piatou ráno neznámy páchateľ odpálil bankomat v Ivanke pri Dunaji, z ktorého zlodeji vzápätí odniesli okolo 150-tisíc eur. Vo svojom príspevku na Facebooku o tom informovala polícia, podľa ktorej zatiaľ naďalej intenzívne pátrajú po páchateľoch, no doteraz sa ich nepodarilo dolapiť.

Zlodeji bankomat odpálili trhavinou pred obchodným domom v čase, keď sa pred budovou nikto nenachádzal, a tak nedošlo ani k žiadnym zraneniam.

25. októbra 2022, 9:32 Čas čítania 0:26 Pri Senci a pri Nitre po nociach odpálili bankomaty trhavinou Pri Senci a pri Nitre po nociach odpálili bankomaty trhavinou

Za posledných 24 hodín pritom ide už o druhý vykradnutý bankomat, pričom prvý prípad sa odohral v obci Ivanka pri Nitre. O spojitosti medzi oboma prípadmi zatiaľ polícia nič nepovedala, a tak nie je jasné, či bankomat prepadla rovnaká skupina.

Polícia dnes v poobedných hodinách informovala o posune v prípade. „S prihliadnutím na skutočnosť, že páchatelia z miesta činu utiekli na doposiaľ neznáme miesto, policajti vykonali potrebné opatrenia na mieste činu, ako aj v jeho okolí smerujúce k vypátraniu odcudzených vecí, ako aj iných dôkazov potrebných na trestné konanie,“ píše sa v statuse.

Prípad si momentálne prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

„Podľa doterajších informácií predbežná výška škody spôsobená odcudzením finančnej hotovosti, ako aj poškodením bankomatu bola vyčíslená na cca 150 000 eur,“ skonštatovala polícia. „Bližšie informácie poskytneme, hneď ako to procesná situácia umožní,“ uzatvorila.

Domov
Zdieľať
Diskusia