Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
25. októbra 2022, 9:32
Čas čítania 0:26

Pri Senci a pri Nitre po nociach odpálili bankomaty trhavinou

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Našťastie sa nikto nezranil.

Neznámy páchateľ v noci pred obchodným domom v Ivanke pri Dunaji odpálil trhavinou bankomat. Presný obnos peňazí, ktoré si odniesol, polícia nespresnila. 

Informáciu o incidente dostala krátko po 4.45 h ráno. „Vyšetrovaním okolností tejto udalosti sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci,“ uviedla polícia na Facebooku. Pri výbuchu sa nikto nezranil.

Za posledných 24 hodín ide už o druhú krádež bankomatu v poradí. Prvá krádež sa stala v noci v obci Ivanka pri Nitre. Pri výbuchu sa poškodili aj dvere predajne.

„Momentálne sa vykonávajú všetky potrebné procesné úkony. Na mieste je policajný pyrotechnik a špecialisti z Kriminalisticko-expertízneho ústavu z Bratislavy,“napísala ešte včera polícia. O spojitosti medzi dvojicou krádeží neinformovala.

bankomat
Zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia