Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2022, 22:10
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Seriál The Crown neukáže úmrtie princeznej Diany. Osudnú nehodu preskočia

Seriál The Crown neukáže úmrtie princeznej Diany. Osudnú nehodu preskočia
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE CROWN
Uložiť Uložené

5. sériu seriálu The Crown uvidíme na Netflixe už 9. novembra.

Filmový magazín Deadline priniesol správu, že tvorcovia seriálu Crown nenatáčajú smrť princeznej Diany. Nepokúsia sa teda nakrútiť jej haváriu v Paríži. Namiesto toho sa údajne sústredia na to, čo jej predchádzalo a čo nasledovalo krátko po jej smrti.

Odporúčané
World War Hulk: Seriál She-Hulk nám ukázal Skaara, syna Hulka. Kedy ho Hulk splodil a ako zmení svet Marvelu? World War Hulk: Seriál She-Hulk nám ukázal Skaara, syna Hulka. Kedy ho Hulk splodil a ako zmení svet Marvelu? 18. októbra 2022, 14:30

Tieto scény však uvidíme až v šiestej a zároveň poslednej sérii, ktorá na Netflix dorazí možno až v roku 2024. Medzitým sa dočkáme nových epizód v piatej sérii. Tie uvidíme už 9. novembra.

Princeznú Dianu bude v posledných dvoch sériách seriálu hrať Elizabeth Debicki (Tenet). Kráľovnú Alžbetu II. stvárni Imelda Staunton (Harry Potter) a princa Charlesa, v súčasnosti už kráľa Karola III., si zahral Dominic West (The Wire).

The Crown
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia