Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
3. októbra 2022, 12:30
Čas čítania 1:03

Aktuálne: V nemocnici podľahla zraneniam piata obeť autonehody na Zochovej

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Zraneniam podľahlo 21-ročné dievča.

Polícia informuje o piatej obeti na Zochovej ulici v Bratislave, podľa jej informácií podľahlo zraneniam len 21-ročné dievča. 

Momentálne sú po nedeľnej nehode v kritickom stave dvaja pacienti, ktorí sú v umelom spánku. „Bojujú o život, zdravotníci robia všetko pre ich záchranu,“ povedala hovorkyňa nemocnice. 

Refresher sa rozprával so svedkom tragickej udalosti Tomášom. Opísal, ako ho auto šťastím nezasiahlo a ako volal na 112.

Boli sme sa pozrieť na mieste tragickej autonehody na zastávke Zochova a rozprávali sme sa s mužom, ktorý videl celý jej priebeh. „Počul som, akoby klepali rezne. A rýchlo. Utekali sme k autu, najskôr sme nevideli, čo nechal za sebou, lebo bola tma,“ hovorí svedok nehody. Opitý spolujazdec sa podľa neho po nehode šoféra spýtal, či sa stalo niečo zlé. Reportáž priamo z miesta diania ti prinesieme v dnešných Fresh News.

 

Na tragédiu v Bratislave už zareagoval aj minister financií a predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič. Už dnes chce na koaličnej rade predniesť návrh, ktorý by výrazne sprísňoval tresty za alkohol za volantom. 

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu o 22.24 h auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. 

Vinníkovi nehody namerali približne 1,6 promile alkoholu v krvi, jeho spolujazdcovi jedno promile. Na mieste tragickej nehody to uviedol v pondelok ráno prezident policajného zboru Štefan Hamran, podľa ktorého bol šofér agresívny

Mohlo by ťa zaujímať:
– Vodič Dušan Dědeček po vytriezvení prosil policajtov, aby ho zabili, ináč sa vraj zabije sám
Polícia: Opitému vodičovi, ktorý spôsobil smrť piatich ľudí na Zochovej, hrozí doživotie
– VIDEO: Pár hodín po tragickej nehode na Zochovej zrámoval iný vodič zastávku v Hrkovciach. Zaspal za volantom
Domov
Zdieľať
Diskusia