Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PLANEO Elektro.
25. septembra 2022, 13:05
Čas čítania 1:31
Sponzorovaný obsah

Potrebuješ nový notebook alebo uvažuješ, že si kúpiš elektrokolobežku? S týmto zľavovým kódom ťa to vyjde lacnejšie

Potrebuješ nový notebook alebo uvažuješ, že si kúpiš elektrokolobežku? S týmto zľavovým kódom ťa to vyjde lacnejšie
Zdroj: Sencor
TECH ELEKTROKOLOBEŽKY
Uložiť Uložené

Pozri si vychytávky z PLANEO Elektro.

Zišla by sa ti nová elektronika, potrebuješ nejaký spotrebič alebo si chceš len tak pre radosť niečo dopriať? Nechaj si poradiť, kde ťa to vyjde najlepšie a nemusíš čakať na kuriéra. Čo by si si kúpil, keby si mal na elektroniku vyčlenený slušný budget? Pozri si týchto pár vychytávok z PLANEO Elektro, na ktorých teraz môžeš so zľavovým kódom ušetriť aj 50 eur.

Praktická kolobežka

Elektrická kolobežka SENCOR TWO LONG RANGE s možnosťou praktického zloženia ti doma veľa miesta nezaberie. Maximálnou rýchlosťou 25 km/hod ťa odvezie až 45 km ďaleko, a ak bude treba, vďaka ľahkej hliníkovej konštrukcii ju prenesieš, kam potrebuješ. Veľkým bonusom tohto modelu je aj LED osvetlenie a odpruženie zadného kolesa.

Nečakáš na MHD, keď máš kolobežku.
Nečakáš na MHD, keď máš kolobežku. Zdroj: Sencor

Ekologický pomocník

Domáci kompostér FoodCycler od Sage ťa zbaví starostí so smradľavým smetiakom. Za pár hodín a absolútne bez zápachu premení takmer všetok organický kuchynský odpad vrátane zvyškov z vareného jedla na sterilný substrát. A tvoj zapáchajúci odpadkový kôš môže definitívne skončiť na smetisku dejín.

Pohodlné vysávanie

Sú aj lepšie činnosti než upratovanie, no z času na čas treba upratať zhora nadol. Tyčový vysávač SENCOR All-in-one zastúpi vysávač kobercov aj čalúneného nábytku, mop aj prachovku. Dočiahneš ním aj na garniže aj do najvzdialenejších kútov pod nábytkom. Šancu nemá ani jemný prach či zvieracie chlpy. Vezmi ho k vašim a pobehaj ním aj ich byt. Uvidíš to radostné prekvapenie.

S vysávačom SENCOR All-in-One vysávaš absolútne pohodlne.
S vysávačom SENCOR All-in-One vysávaš absolútne pohodlne. Zdroj: Sencor

Skrýva sa v tebe domáci majster?

V každom byte, aj keď v ňom máš len jednu izbu, by malo byť základné domáce náradie. S náradím Fieldmann zvládneš bežné domáce majstrovanie, ale aj poriadne záhradné práce.

Klasika, ale zdravšia

Aj ty miluješ vysmážané lahôdky? Akurát keby tie hranolky, stehienka či syry neboli také ťažké a potom sme sa ich nemuseli vo fitku tak náročne zbavovať, však? Dobrou správou je, že sa ich nemusíš vzdať. V teplovzdušnej fritéze Philco PHAF 5000 totiž „vysmažíš“ všetko ako na oleji – lenže bez neho alebo len s minimálnym množstvom. Zmestí sa ti do nej aj celé kura a môžeš smažiť aj hranolky a mäsové guľky bez toho, aby sa ti pomiešali.

Philco, fritéza
Zdroj: Philco

Jednoduché dodanie

Nakúp na planeo.sk a nemusíš čakať na kuriéra. S dopravou Packeta ti nechajú tvoj nákup už na druhý pracovný deň takmer na každom rohu. Vyber si výdajňu alebo výdajný box a zájdi si po to, kedy sa ti chce.

zľavový kód nájdeš tu
Domov
Zdieľať
Diskusia