Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Effectix.
19. septembra 2022, 13:50
Čas čítania 1:43
Sponzorovaný obsah

Notebook si môžete zobrať kamkoľvek. Sledujte najnovšie trendy vo svete puzdier

TECH
Uložiť Uložené

Ak je notebook váš každodenný spoločník, mali by ste mu dopriať špeciálnu starostlivosť.

Ochranné obaly a puzdrá sú nevyhnutnou súčasťou nielen našich technických hračiek. Plachtami chránime automobily, motorky, exteriérový nábytok, a tak im predlžujeme životnosť a pekný vzhľad. To isté platí o obaloch na notebooky, ibaže tie využívame najmä v prípade, že si svoj pracovný nástroj potrebujeme vziať so sebou do práce, školy alebo na dovolenku. Aké máte možnosti?

SAMDEX, obal na notebook
Zdroj: SAMDEX

Majte svoj notebook v bezpečí

Ak je notebook váš každodenný spoločník, mali by ste mu dopriať špeciálnu starostlivosť. Cestovanie do školy, do zamestnania, cez víkend na chalupu alebo na prázdniny dá technike zabrať. Zažíva rôzne otrasy a občas aj pády. Obal na notebook nie je to isté ako batoh či taška na notebook.

Rozdiel je v tom, že zatiaľ čo dáte počítač do batohu alebo tašky, môžete si svoje zariadenie poniesť elegantne v ruke alebo na chrbte, puzdro plní skôr ochrannú funkciu v prípade, že notebook práve teraz nepoužívate. Jednoducho ho odložíte do puzdra a položíte na pracovný stôl.

Ak sa v blízkosti notebooku náhodou niečo vyleje alebo sa počítač zošmykne na zem, s veľkou pravdepodobnosťou to prežije. Takisto je chránený pred prachom. Puzdro s notebookom pribaľte do tašky, keď cestujete na dovolenku, a vaše zariadenie zvládne cestu bez ujmy.

Puzdro notebook ochráni aj mu dodá štýl

Keď si kupujeme obal na mobil, zvyčajne vyberáme taký, aby náš mobil vyzdobil tou správnou cestou. Samozrejme, ide nám aj o ochranu zariadenia, no keďže všetky ochranné kryty plnia zároveň estetickú funkciu a hrajú sa s dizajnom našich zariadení, veľkú úlohu pri ich výbere zohráva aj ich materiálové prevedenie, farba alebo potlač. Puzdrá na notebooky nie sú nijakou vychytávkou modernej doby, ale nutnosťou.

Kto má notebook, musí vlastniť aj vhodné ochranné puzdro. To znamená, že si ho vyberáme s ohľadom na veľkosť notebooku. Oveľa väčšie puzdro alebo, naopak, príliš malé nemusí plniť svoju funkciu správne. V tom druhom prípade chápeme prečo – počítač tam jednoducho nevpraceme. Keď nájdeme vhodnú veľkosť puzdra, ostáva nám rozhodnúť sa pre jeho dizajn.

SAMDEX, obal na notebook
Zdroj: SAMDEX

Moderné obaly na notebooky

Aké si vybrať? Ste za neutrálnu čiernu alebo preferujete svieže farby či dokonca vzory? Romantickým dušiam sa zapáčia obaly s bohatou kvetinovou potlačou. Obaly na notebooky nemusia zdobiť len nápadité farby a potlače, ale aj elegantné prešívanie. Sú zhotovené z odolného neoprénu/polyesteru, ktorý sa zároveň dobre udržiava, no potom sú tu ešte luxusné obaly z ekokože, bavlny či pravej kože.

Nájdete v nich aj pár menších priečinkov, do ktorých sa zmestí nabíjačka, pero či váš mobil. Keďže obaly na notebooky sú ľahučké, nemusíte sa obávať, že vám v batožine pridajú priveľa gramov navyše.

Chráňte svoj osobný počítač pred poškriabaním, prachom aj pádmi vhodne zvoleným puzdrom od firmy SAMDEX.

Domov
Zdieľať
Diskusia