Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. septembra 2022, 12:30
Čas čítania 12:35
Martin Adam Pavlík

Tomáš z Naked Bananas o zápase s Vercettim v Clash of the Stars: Dali sme si eskimácku pusu, ale nebol to zámer (Rozhovor)

Tomáš z Naked Bananas o zápase s Vercettim v Clash of the Stars: Dali sme si eskimácku pusu, ale nebol to zámer (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/Palo Chochula
ŠPORT CLASH OF THE STARS BOJOVÉ ŠPORTY MMA NAKED BANANAS ŠOUBIZNIS TOMÁŠ KRIŽAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tomáš Križan, ktorého poznáš najmä z humorných videí na Youtube, sa pobije v klietke s českým raperom Vercettim.

Poznáš ho asi ako vagoša Dynama či agresívneho alkoholika, čo sa neustále háda s rodinou. Ako člen Naked Bananas stvárnil vo vtipných youtubových videách mnoho rozličných charakterov. Tomáš Križan sa však už 29. októbra ukáže v úplne inej disciplíne. Pobije sa podľa pravidliel MMA na treťom turnaji českej organizácie Clash of the Stars.

Jeho súperom bude český raper Vercetti. Ako Tomáš prezradil v rozhovore, síce proti nemu nič nemá, v zápase určite nebudú kamaráti a nečaká, že sa dostanú do druhého kola. Pre Refresher exkluzívne porozprával aj o novom projekte, na ktorom pracuje spolu s kolegami z Naked Bananas.

Taktiež prezradil, s kým zo slovenských youtuberov by sa pokojne pobil v klietke, ale aj to, s kým by sa určite pobiť nikdy nechcel. Priblížil, ako sa cítil na tlačovke Clash of the Stars, kto podľa neho vyhrá hlavný zápas tretieho turnaja či to, v čom bude mať oproti svojmu súperovi výhodu. 

V Refresheri ti pravidelne prinášame zaujímavé články a rozhovory zo sveta bojových športov. Ak chceš podporiť rozvoj s podobným obsahom, pridaj sa do klubu Refresher+. Okrem množstva benefitov, ktoré na teba čakajú, získaš neobmedzený prístup k prémiovým článkom.

Tomáš Križan z Naked Bananas.
Tomáš Križan z Naked Bananas. Zdroj: Refresher/Palo Chochula

V októbri budeš mať ako prvý Slovák MMA zápas v českej organizácii Clash of the Stars. Ako to celé vzniklo? Oslovil ťa priamo promotér Tomáš Linh Le Sy?

Bol to presne on, napísal mi správu. Ale nechcelo sa mi do toho ísť. Tieto zápasy známych ľudí a celebrít mi pripadajú trocha trápne. Prišla však dobrá ponuka, na základe ktorej som si povedal, že idem predsa len do toho.

Môžeš priblížiť tú dobrú ponuku? Boli to tisíce alebo desaťtisíce eur?

Niečo medzi. (smiech)

Bolo to viac ako desaťtisíc eur?

Áno. Ale povedal som si, že to pre mňa bude mať okrem financií viacero iných výhod – naučím sa bojové umenie, budem vypracovanejší, rýchlejší, spoznajú ma viac v Česku.

Predtým si netrénoval žiaden bojový šport?

Nie, len som cvičil. A v rámci kardia som občas búchal do vreca. Istý čas som robil tiež súťažne pretláčanie, ale to sa asi ako bojový šport nedá charakterizovať.

Kedy ste sa dohodli na zápase a koľko času si mal, respektíve máš na prípravu?

Dohodli sme sa 30. augusta, čiže čas na prípravu som mal šesťdesiat dní. Nič moc, no musím to všetko rýchlo stihnúť.

Na akej váhe ste sa dohodli a koľko budeš musieť chudnúť?

Bude to catchweight do 80 kilogramov. Čo sa týka chudnutia, musím zhodiť 5 kilogramov, keďže teraz mám 85.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clash of the Stars (@clashofthestars)

Kde sa pripravuješ na zápas? Kto ťa trénuje?

Chodím hocikam, kde mi to vyjde. Riešim to po známostiach, po kamarátoch. Bol som napríklad v Chaos Gyme, no najčastejšie som v Kings Gyme v Rači. 

Žena tvojho kolegu Riša z Naked Bananas robí MMA, dáva ti aj ona nejaké rady počas prípravy?

Nebavili sme sa o tom príliš, ale áno, pár rád mi dala nedávno, na ich svadbe. Ale možno mi ešte nejaké rady dá.

A čo spoločný tréning?

Ten sme zatiaľ nemali. Ale vidíš, to nie je zlý nápad.

Tvojím súperom bude český raper Vercetti. Prečo práve on? Vybral si si ho ty alebo ti ho ponúkla organizácia?

Navrhla mi ho organizácia a ja som to príliš neriešil, nepýtal som si nikoho iného.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vercetti CG (@vercetti_cg)

Poďme si tvojho súpera trocha rozobrať. Idete spolu do MMA zápasu, teda idete sa skutočne pobiť, pravdepodobne až do krvi. Čo momentálne cítiš voči súperovi? Je to hnev či skôr apatia?

Vôbec nič. Absolútne ho nepoznám, takže k nemu nič necítim, ale paradoxne, keď som ho videl naživo na tlačovke k turnaju, bol mi veľmi sympatický. Mal som ho asi najradšej zo všetkých zúčastnených. Bol to úplný pohoďák, ničím mi nevadil. Pokojne by som ho teraz aj objal. Ale v zápase určite nebude môj kamarát.

Celkom prekvapivé, pretože váš staredown bol pomerne intenzívny, dotkli ste sa dokonca nosmi.

Dali sme si eskimácku pusu, ale nebolo to naschvál. (smiech) Povedal som si, že keď už mám prvý staredown v živote, tak som tam nabehol tak drsne, sebavedome.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clash of the Stars (@clashofthestars)

Vyplynulo to teda skôr z tej atmosféry na mieste.

Presne tak, spravil som to tak, ako som to v tej chvíli cítil.

Súhlasil si so zápasom aj preto, že sa vidíš po jeho výkone v zápase s Ďatlom ako favorit a veríš si?

Cítim sa ako favorit. Myslím si, že vyhrám. Prekvapili ma však kurzy v stávkových kanceláriách. Čakal som, že kurzy na náš zápas budú vyrovnané, a pritom som ja celkom veľký favorit.

Najviac sa bojím toho, že sa mi stane nejaký trapas. Napríklad, že nabehnem do klietky a potknem sa a vypnem sa sám. (smiech) Ale zase keby sa mi stal trapas, aspoň z toho budú super historky.


Aké budú tvoje výhody v zápase?

To mám hovoriť, aby to vedel? (smiech)

Jasné. (smiech)

Som si stopercentne istý v tom, že som silnejší ako on. Keď sa napríklad dostaneme na zem, myslím si, že tam už nebude mať žiadnu šancu.

A aká bude teda tvoja taktika? Chceš ho vziať na zem alebo chceš ukázať aj postoj, teda všetky aspekty boja?

Chcel by som toho ukázať čo najviac. Chcem určite, aby z toho boli nejaké highlighty. Aby to vyzeralo v tom zápase dobre, nech je šou. I keď možno to bude vyzerať úplne otrasne. Zo začiatku to tak bude určite. (smiech)

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Ale budem sa určite snažiť. Nechcem ho brať hneď na zem, no ak ma trafí a budem cítiť, že tadiaľto cesta nevedie, asi ho predsa len vezmem na zem. Ja sa paradoxne najviac bojím toho, že sa mi stane nejaký trapas. Napríklad, že nabehnem do klietky a potknem sa a vypnem sa sám. (smiech) Ale zase keby sa mi stal trapas, aspoň z toho budú super historky.

V tom zápase s Ďatlom sa skôr snažil prežiť, ale celkom dosť zniesol. Vydržal všetky tri kolá. Plánuješ ho ukončiť?

Myslím si, že ten zápas nepôjde do druhého kola. Ale my sme takí amatéri, že akékoľvek odhady sú zbytočné, pretože hociktorý úder môže ukončiť zápas.

Ale predbežná predikcia je teda knokaut v prvom kole?

Áno, alebo submisia.

Hej? Veríš si aj na submisiu?

Verím. Na zemi mi to celkom ide, len priamo v zápase to bude ťažšie. No mávam komplexné tréningy, čiže trénujem okrem boxu aj džiu-džicu.

Ako často trénuješ?

Menej, ako by som chcel. Ale snažím sa štyri alebo päťkrát do týždňa. Sú však aj také tréningy, že len boxujem do mechu, čo nie je až také efektívne. Mám takisto sparingy, no maximálne dvakrát do týždňa. Chcel by som to zvýšiť, pretože práve sparingy mi môžu najviac pomôcť.

Chcel by si teda ukázať v zápase čo najlepšiu techniku alebo to bude skôr pouličná bitka?

Chcel by som byť technický, ale bude to presne asi pouličná bitka. (smiech) Za taký krátky čas sa tej techniky človek príliš nenaučí.

Čo vravíš na jeho hudobnú tvorbu?

Počul som tri skladby a jedna sa mi páčila. Pustil som si ju viackrát. Tie ostatné síce neboli vyslovene zlé, ale nepustil by som si ich.

Čo si myslíš o jeho tetovaniach? Dal by si si tiež potetovať tvár?

Je to jeho vec. Ja by som sa tak potetovať síce nikdy nenechal, ale nemyslím si, že to vyzerá zle. No viem, že veľa ľudí je názoru, že to vyzerá hrozne.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vercetti CG (@vercetti_cg)

Čo na tvoje rozhodnutie ísť to bitky vravia chalani z Naked Bananas?

Sú veľmi radi. Všetci moji kamaráti sa na ten zápas moc tešia. Vravia, že to bude sranda pozerať. Sú nadšení, podporujú ma. A ja som, samozrejme, rád, že som im pripravil takúto srandičku.

Nebavili ste sa s Milošom a Rišom o tom, či by sa šli v budúcnosti pobiť do klietky v rámci Clash of the Stars aj oni?

Hovorili, že skôr nie.

Takže ste to už riešili.

Riešili sme to okrajovo. Ale osobne si myslím, že by šli obaja, keby dostali dobrú ponuku. Rišovi by sa však asi nechcelo príliš trénovať, nemal by na to moc čas.

Komu by sa podľa teba darilo v zápase viac? Milošovi alebo Rišovi?

O niečo lepší by bol Miloš. Ale len o percento. (smiech) Miloš je totiž trochu silnejší než Rišo.

A ako zareagovala na tvoje rozhodnutie ísť do zápasu tvoja frajerka?

Frajerku už nemám dva mesiace. Rozišli sme sa. Ale sme v kontakte naďalej, bavíme sa. Vravela mi, aby som do toho šiel.

Clash of the Stars beriem čisto ako zábavu. Robia to dobre, vedia čo robia a majú fakt dobré čísla. A aj tí ľudia, čo na to nadávajú, to chcú nakoniec vidieť.

Na tlačovej konferencii k zápasu ťa veľmi vrelo privítalo domáce publikum. Ocitol si sa však za stolom s aktérmi hlavného zápasu Filipom Grznárom a Psychopatom Bejrom, ktorí boli pomerne agresívni, a padali dosť ostré vyjadrenia či tvrdé vulgarizmy. Necítil si sa trápne alebo nebál si sa, že náhodou dostaneš aj ty nejakú ranu v prípade, že by došlo k roztržke?

Vôbec som sa nebál, ale áno, cítil som sa trápne väčšinu času. No na Grznárovi a Bejrovi som sa vyslovene smial. Pripadalo mi to smiešne. Niektorí tam boli ozaj trápni, ale Bejr, keď som sa naňho pozeral, bol fakt vtipný, zabavil ma.

Kto podľa teba vyhrá hlavný zápas?

Určite Grznár. Len ma prekvapilo, že to bude thajboxerský zápas, nie MMA zápas. Tým má väčšie šance Bejr, ale vyhrá aj tak Grznár.

Čo si myslíš celkovo o organizácii Clash of the Stars? Páči sa ti, s čím prišla a koho pozýva do zápasov?

Mal som na to prednedávnom odlišný názor, no dnes to vnímam inak. Beriem to čisto ako zábavu. Robia to dobre, vedia čo robia a majú fakt dobré čísla. A aj tí ľudia, čo na to nadávajú, to chcú nakoniec vidieť.

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

Čo si myslíš o tom, že väčšina bojovej obce vrátane profi zápasníkov sa ku Clash of the Stars stavia skepticky a skôr to odsudzuje s tým, že práve takéto zápasy influencerov či pornoherečiek kazia názor a postoj verejnosti k bojovým športom, respektíve k MMA?

Sčasti s nimi súhlasím, ale na Clash of the Stars sa mi páči práve to, že to je vyslovene zábava. Nemali by to brať ľudia tak moc vážne.

Išiel by si do súboja, aj keby možno organizácia oslovila do zápasu osobu, s ktorej názorom či ideológiou sa nestotožňuješ?

Išiel by som do toho asi aj napriek tomu. Neriešil by som, či je na rovnakej karte ako ja. Šiel by som tam sám za seba, jeho by som si jednoducho nevšímal.

Na tlačovke si sa vyjadril aj k tomu, či by si šiel do ďalšieho zápasu v prípade výhry. Nechcel si vtedy ešte spomenúť meno možného súpera, no predpokladám, že odvtedy si nad tým už premýšľal trochu viac.

Ani moc nie. (smiech)

Fakt ti nenapadá nikto, kto by mohol byť tvojím ďalším súperom?

Možno Vladko Kobielsky. (smiech) Ale nie, keď som nad tým premýšľal, fakt mi nenapadlo žiadne meno. Nechcel by som sa biť určite so žiadnym kamarátom, zdalo by sa mi to divné. A nie je nikto, koho nenávidím alebo kto by mi liezol na nervy. Možno keby mi v Clash of the Stars povedali nejaké konkrétne mená, by som na to vedel reagovať.

Tak poďme ku konkrétnym menám. Išiel by si do zápasu s Matejom Zrebným?

S ním by som išiel.

A myslíš, že on by s tebou do zápasu šiel?

Myslím si, že nie. (smiech)

Prečo? Bál by sa, že prehrá?

Presne preto. Ani neviem, koľko momentálne váži. Myslím si, že menej než ja. Mohol by ísť skôr s Milošom. Ale zase Miloš asi nemá až toľko kíl ako Zrebný. No to by neprekážalo, Miloš by nabral.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Môžeme tu rovno poskladať celú kartu a potom to len posunieš Tomášovi Le Symu. (smiech) A čo ďalší youtuberi ako Explo alebo Gogo? S nimi by si šiel do zápasu? 

S Explom by som nechcel ísť, je to môj kamarát. S Gogom neviem, či sme rovnaká váhová kategória. On je veľmi vysoký.

Je, ale možno nie je až taký ťažký.

Hm, no možno by som s ním šiel.

Teraz trocha odlišná otázka, koho by si určite nechcel stretnúť proti sebe v klietke?

Ako som už spomenul, kamarátov. S PPPetrom by som sa nechcel biť. S Milošom, s Rišom.

A niekoho z MMA zápasníkov, ktorí sú v tvojej váhovej kategórii?

S hociktorým predsa. Zbili by ma. Ale najviac by som sa bál určite Lea Brichtu. On je úplný zabijak. Bije sa strašne dravo, až prepnuto. Pred ním by som asi utekal. (smiech) Ale v princípe by som sa so žiadnym profi MMA zápasníkom nechcel nikdy pobiť.

Keď si bol mladší, bil si sa často?

Nie. Vonku, tak že na férovku, som sa nebil asi nikdy. Keď som bol mladší, tak boli nejaké blbosti, ale to boli skôr len také školské naťahovačky. To neboli bitky.

Na tlačovke v Česku si povedal, že si sa raz pobil s tatkom a vyhral si. To si žartoval alebo si to myslel vážne?

To bol, samozrejme, len vtip a oni to vôbec nepochopili. Nikto sa na tom nezasmial. Všetci si teda mysleli, že sa to skutočne stalo, pričom som len odpovedal tak klasicky bláznivo. Nechápal som, ako to mohli zobrať vážne. Potom mi tatko volal, že čo som to tam rozprával. A povedal že „nado mnou by si v živote nevyhral“. Tak som mu odpovedal, že „ja viem, ja som si len robil srandu“.

Sleduješ MMA už dlhodobo?

Dva alebo tri roky, dosť intenzívne. Aj UFC, aj Oktagon.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Naked Bananas (@nkdbananas)

Máš nejakých obľúbených zápasníkov v UFC?

Conora McGregora, len škoda, že už toľko nezápasí. Jiřího Procházku mám tiež veľmi rád. Teraz si nespomeniem na viac. Jednoducho si rád pozriem dobrý zápas.

Znamená to, že aj vstávaš skoro ráno na zápasy UFC? Skoro vždy to vychádza na skoré ranné hodiny nášho času.

Občas. Keď je fakt dobrá karta, vstanem.

Kedy si vstal naposledy?

Keď sa bil Israel Adesanya.

A čo domáci bojovníci?

Tomáš Možný, on je taký dobrák. Tadeáš Mawar Růžička alebo Milan Ďatelinka.

Chodíš aj na turnaje Oktagonu alebo RFA?

Bol som zatiaľ iba dvakrát na turnaji RFA, pozerám turnaje teda skôr doma.

S RFA v rámci Naked Bananas spolupracujete na krátkych spotoch. Ako to vzniklo? Oslovili vás priamo z organizácie?

Oslovili nás oni a prijali sme ich ponuku. Momentálne sme to však stopli. Je to pozastavené na neurčitý čas.

Najbližšie chceme spraviť video s názvom Veci, ktoré robia iba chalani. Budeme tam teda riešiť, čo neurobia nikdy ženy. Napríklad, my si grgneme, odpľujeme a podobne, to ženy neurobia. Tak takéto podobné situácie chceme dať dokopy. Vymyslel som to ja. Väčšinou ja vymýšľam tieto témy.

Presuňme sa k tvorbe Naked Bananas. Ste stále „pankáči“, ktorí neriešia scenár a povedia si hocikedy aj v strede dňa, že „ideme teraz niečo natočiť?“

Zmenilo sa to, že už si to nepovieme priamo v ten deň, ale deň vopred. (smiech) Scenáre si stále nepripravujeme, ale robíme si už osnovy. Riešime to v našom skupinovom čete.

Primárne tam riešite témy na videá a veci s tým späté?

Hej.

Môžeš exkluzívne pre Refresher prezradiť, na aké video sa v najbližšom období môžeme tešiť?

Najbližšie chceme spraviť video s názvom Veci, ktoré robia iba chalani. Budeme tam teda riešiť, čo neurobia nikdy ženy. Napríklad, my si grgneme, odpľujeme a podobne, to ženy neurobia. Tak takéto podobné situácie chceme dať dokopy. Vymyslel som to ja. Väčšinou ja vymýšľam tieto témy. Problém trocha je, že točíme momentálne dosť málo, pretože pracujeme spoločne na inom projekte. Asi najväčšom, na akom sme kedy pracovali.

Takže je to niečo tajné.

Je to zatiaľ tajné, ale môžem k tomu pár vecí prezradiť. Výsledok tohto projektu nebude na Youtube.

Bude to v televízii?

Ani tam.

Ani v kine?

Nie. My sami však ešte nevieme, kde konkrétne to bude. Ale chceme to dať na typ platformy, ako je napríklad Patreon.

Ak si to teda ľudia budú chcieť pozrieť, budú si to musieť zaplatiť.

Áno. Bude to šesť dielov.

Kedy to môžeme očakávať?

Zatiaľ máme nakrútené tri diely, plus potom, keď budeme mať všetko dotočené, ešte nás čaká postprodukcia. Do konca októbra chceme mať všetko natočené a do Vianoc to chceme dať určite von.

Dáte naraz von všetky diely?

Presne tak.

Bude to opäť niečo v komediálnom štýle ako Naked Bananas?

Bude to ešte viac vyhrotenejšie. Keďže to nepôjde na Youtube, bude tam ešte drsnejší humor a bude to bez akejkoľvek cenzúry. Budeme tam teda môcť použiť hudbu, ktorú sme doteraz nemohli, pretože sme na ňu nemali práva.

Plánujete mať tento projekt popri tvorbe klasických Naked Bananas videí alebo tieto youtubové videá prestanete robiť a zameriate si čisto na tento nový projekt?

Videá budeme točiť naďalej popri tomto projekte. Ale všetko sa uvidí podľa toho, aký bude záujem ľudí.

Plánujete v najbližšom čase videá Naked Bananas niekam posunúť v zmysle, že uvidíme v nich viacero hercov, alebo budete viac investovať do efektov, kostýmov či rekvizít?

Chceš tým povedať, že teraz do toho dávame málo? (smiech)

To som nepovedal, zaujíma ma vaša vízia. Či chcete, aby tie videá vyzerali časom viac filmovo, profesionálnejšie, alebo chcete byť naďalej „pankáči“ ako doteraz.

Práve ten projekt, o ktorom som vravel, riešime podobným spôsobom. Máme tam zvukára, kameru nám robí Martin Schulte, ktorý má perfektnú techniku. Pracuje aj s Rytmusom.

Naše videá na Youtube majú momentálne trocha nižšiu sledovanosť. Ale z toho, čo som počul, s tým majú problém viacerí. No čo sa týka kvality našich videí, mám pocit, že sú stále lepšie a lepšie.

Nemáš pocit, že, čo sa týka videí Naked Bananas, váš tvorivý duch mierne upadá, respektíve, že v minulosti ste robili vtipnejšie videá?

Nemyslím si, že sme mali kedysi vtipnejšie videá, skôr boli iné.

No a v čom boli podľa teba iné?

Robíme dlhšie videá. Kedysi sme ich robili veľmi krátke. Ľudia potom zrazu chceli dlhšie videá, tak robíme dlhšie a už to má aj hlavu a pätu, kedysi tie videá nemali ani to.

Nemáš pocit, že by vám v posledných dvoch rokoch klesli followeri, prípadne pribudli hejteri?

Nie, iba videá na Youtube majú trocha nižšiu sledovanosť. Ale z toho, čo som počul, s tým majú problém viacerí. No čo sa týka kvality našich videí, mám práveže pocit, že sú stále lepšie a lepšie.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Naked Bananas (@nkdbananas)

Hejteri tu však budú stále, čo by si im odkázal?

Nič, nech hejtujú ďalej. Je ich málo.

Živíš sa čisto videami NB a spoluprácami v rámci Instagramu, alebo máš popritom nejaký TPP džob?

Tak ako si povedal. Nemám TPP džob. 

Aký je cca tvoj mesačný príjem?

To nechcem prezrádzať, ale nie je to nejako veľa. Určite menej, než si myslia ľudia. Predsa len sme v Naked Bananas traja a musíme si to deliť.

A delíte si to rovným dielom?

Áno.

A nechceš si vypýtať viac, keď ty stále vymýšľaš témy?

Chcem, ale nespravím to. (smiech) My už aj tak máme každý vlastné spolupráce mimo Naked Bananas.

Domov
Zdieľať
Diskusia