Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
16. septembra 2022, 17:18
Čas čítania 0:37

Ľudia v nákupnom centre v Lučenci utekali pred mužom s nožom. Ozbrojený recidivista sa len nedávno vrátil z väzenia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Muž, ktorý s nožom ohrozoval zákazníkov, je v meste známa firma.

Ľudí v jednom z nákupných centier v Lučenci ohrozoval 55-ročný ozbrojený muž s nožom v ruke. Zákazníci v nedeľu (11. 9.) v obchodnom centre na Námestí republiky zažívali chvíle strachu a hrôzy. Pred recidivistom utekali z centra von a on s nožom v ruke bežal za nimi, informuje na Facebooku Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ide pritom o „známu firmu“. Muž sa len koncom minulého roka vrátil z väzenia, kde si odpykával trest za násilnú trestnú činnosť. Polícia ho však po tom, čo opustil obchodné centrum, chytila a skončil v putách.

„Následne ušiel s nožom v ruke cez námestie smerom k mestskému parku, kde bol krátko nato hliadkou lučeneckej polície obmedzený na osobnej slobode a následne ako zadržaný bol umiestnený do policajnej cely,“ opisujú muži zákona.

V súvislosti s 55-ročným Romanom polícia v Lučenci  vyšetruje viacero skutkov. Aktuálne mu bolo vznesené obvinenie za prečin výtržníctva. Polícia podala podnet na návrh na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia