Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
2. septembra 2022, 17:11
Čas čítania 1:00

Grilovačka aj turnaj v stolnom tenise. OĽaNO chce vládnu krízu vyriešiť na teambuildingu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Na stretnutí sa zúčastní aj predseda Igor Matovič, ktorého odstúpenie žiada strana Sloboda a solidarita.

Hnutie OĽaNO bude mať cez víkend stretnutie na Liptove, na ktorom by sa malo dohodnúť na vyriešení vládnej krízy.

O teambuildingu s názvom Cesta spolu pokračuje informoval Denník N, podľa ktorého súčasťou neformálneho stretnutia členov poslaneckého klubu aj diskusia na témy „legislatívny klub“ a „interné záležitosti hnutia“. Na stretnutí sa podľa denníka zúčastní aj predseda Igor Matovič, ktorého odstúpenie žiada strana Sloboda a solidarita. 

„Mali by sa riešiť aj otázky spojené s komunálnymi voľbami, stretnutie však má byť podľa informácií Denníka N aj neformálne. Plánuje sa spoločný večerný program, grilovačka aj turnaj v stolnom tenise. Podujatie sa končí v nedeľu raňajkami,“ píše N.

Igor Matovič po návrate z dovolenky vo štvrtok povedal, že neodstúpi zo svojej funkcie ministra financií, kým SaS nesplní 10 požiadaviek v rámci opatrenia na boj proti energetickej kríze, ktoré OĽaNO navrhlo tento týždeň. 

„Desať požiadaviek je odpoveď na ultimátum. My nedávame žiadne ultimátum. V momente, ako SaS stiahne svoje ultimátum, aj naša odpoveď bude stiahnutá,“ vyhlásil. Tvrdí, že demisiu Sulíka nepožadoval, ale prijíma jeho ponuku na spoločný odchod.

SaS chce rokovať

Richard Sulík je pripravený s OĽaNO rokovať o desiatich požiadavkách, ale len v prípade, keď Igor Matovič do pondelka odstúpi z vlády.

„Ja som nepovedal, že s tými bodmi súhlasíme, sme pripravení sa o nich konštruktívne baviť. Nebudeme sa baviť skôr, ako bude splnená naša základná požiadavka,“ uviedol v stredu šéf liberálov s tým, že požiadavky OĽaNO vnímajú ako návrhy na rokovanie.

Sulík zároveň požiadal ostatných ministrov za SaS, aby so svojimi demisiami počkali do pondelka.

Domov
Zdieľať
Diskusia