Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2022 o 14:49
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

Macko Puf: Krv a med sa vracia, aby ti zničil detstvo. V novom traileri vraždí polonahých tínedžerov vo vírivke

FILMY A SERIÁLY HOROR WINNIE-THE-POOH: BLOOD AND HONEY
Uložiť Uložené

Zvieratká zo Stohektárového lesa zdivočeli a hľadajú svoju korisť, ktorú by mohli beštiálne zavraždiť.

Macko Puf a jeho kamaráti zo Stohektárového lesa sa opäť vracajú. Tentokrát však v podobe, v akej ich nepoznáme a rozhodne nie pre oko detského diváka. Známa postava z detskej knihy, ktorú napísal Alan Alexander Milne, sa totiž v novej hororovej snímke predstaví ako krvilačná beštia.

Hororová adaptácia s názvom Macko Puf: Krv a med (Winnie the Pooh: Blood and Honey) prichádza s prvým oficiálnym trailerom k filmu, za ktorým stojí režisér Rhys Waterfield. V ňom môžeme vidieť známu postavu z kníh o medvedíkovi v červenom tričku Krištofka Robina (stvárni ho Nikolai Leon), ktorý sa ako vysokoškolák vracia do Stohektárového lesa. Ten však vyzerá úplne inak.

Nevyrástol len Krištofko, ale aj jeho zvierací kamaráti, ktorí nie sú nadšení z toho, že ich pred rokmi opustil. Bez vplyvu svojho ľudského priateľa sa zvieratká stanú divokými, hľadajú korisť a prenasledujú ľudí v blízkosti ich domovov.

Scéna sa zrazu zmení a vidieť v nej môžeme partiu tínedžerov, ktorí sa prišli zabávať na chatu. Zakrátko však Macko Puf a jeho kamaráti zavraždia polonahé dievča vo vírivke a od skupinky požadujú, aby vypadli.

Odporúčané
RECENZIA - Tiché miesto: Prvý deň je skôr emotívnou drámou o ľudskosti než desivým hororom RECENZIA - Tiché miesto: Prvý deň je skôr emotívnou drámou o ľudskosti než desivým hororom 28. júna 2024 o 12:00

Waterfield pre Variety povedal, že diváci uvidia Pufa a jeho kamaráta Pigleta (Prasiatko) ako hlavných darebákov, ktorých jediným cieľom je masakrovať svoje obete. Film natočili v priebehu desiatich dní v blízkosti Ashdown Forest v Anglicku. Hlavnú postavu macka si zahrá Craig David Dowsett a Prasiatko stvárni herec Chris Cordell. Presný dátum vydania filmu ešte nie je známy, no očakáva sa, že do kín dorazí ešte tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia