Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. augusta 2022, 15:55
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Barbie Ferreira a jej postava Kat nebudú v 3. sérii Euphorie

Barbie Ferreira a jej postava Kat nebudú v 3. sérii Euphorie
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA HBO MAX
Uložiť Uložené

Herečka oznámila, že končí v seriáli Euphoria.

Herečku Barbie Ferreira, ktorú si naposledy mal možnosť vidieť na niekoľko sekúnd v sci-fi filme Nope, preslávila jej rola v seriáli Euphoria od HBO. Herečka na sociálnych sieťach oznámila, že práve v Euphorii ju už viac neuvidíme. Po dvoch sériách seriál opúšťa a je jej to veľmi ľúto.

Odporúčané
Predstavujeme hlavné postavy a rody v seriáli House of the Dragon. Kto sú Targaryenovci a ich spojenci z prvej časti? Predstavujeme hlavné postavy a rody v seriáli House of the Dragon. Kto sú Targaryenovci a ich spojenci z prvej časti? 23. augusta 2022, 8:30

„Po štyroch rokoch stvárňovania tejto špeciálnej postavy Kat jej musím so slzami v očiach povedať zbohom. Dúfam, že ste sa v nej mnohí našli rovnako ako ja a že ste mali radosť počas sledovania jej vývoja do postavy, akou sa stala. Dala som do jej stvárnenia všetku svoju lásku a starostlivosť a dúfam, že ste to cítili.“

Ako sme tvrdili v recenzii, tvorcovia jej postavu v 2. sérii úplne zničili. Na internete kolovali špekulácie, že tak tvorca seriálu Sam Levinson urobil po tom, čo sa s herečkou pohádali. V každom prípade, po charakterovom vývine postavy v druhej sérii môžu byť fanúšikovia seriálu radi, že v tej tretej už žiadny priestor nedostane. 

Euphoria
Zdroj: HBO Max
Domov
Zdieľať
Diskusia