Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti CEWE.
24. augusta 2022, 9:25
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Tvoje letné dobrodružstvá v CEWE FOTOKNIHE

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE DOVOLENKA
Uložiť Uložené

Všetky spomienky, na ktoré nechceš zabudnúť, budú pokope na jednom mieste.

Prežil si v lete nezabudnuteľné dobrodružstvá s rodinou a priateľmi, na ktoré nechceš zabudnúť? Výlety na horách, zábava pri mori či večerné kúpanie pri západe slnka. Ulož si všetky svoje letné spomienky do CEWE FOTOKNIHY, aby si sa k nim mohol kedykoľvek vrátiť. Zvládneš to za pár minút a pamiatka ti zostane navždy.

cewe
Zdroj: CEWE

Ako na to?

Môžeš tvoriť v aplikácii, na stránke online alebo v našom bezplatnom softvéri CEWE fotosvet. Odporúčame tvorbu cez softvér, kde nájdeš najviac možností a dizajnov a navyše, ak budeš chcieť, náš asistent vytvorí fotoknihu za teba. V softvéri rovnako existuje množstvo dizajnových predlôh, ktoré ti prácu uľahčia a urýchlia.

cewe
Zdroj: CEWE

Obálka zažiari

Pri tvorbe netreba zabudnúť na vzhľad obálky, pretože je to prvá vec, na ktorú každému padne zrak. Vyber si jeden z našich žiarivých efektov a tvoja kniha bude zaručene priťahovať pohľady okolia. Na výber máme zlatý, strieborný, moderný ružovo-zlatý alebo priehľadný parciálny lak, ktorý krásne zvýrazní farby pod ním.

Video vo fotoknihe

Áno, aj to sa dá. Videá do svojej knihy vložíš pomocou QR kódov a tie si potom jednoducho prehráš na svojom smartfóne. Všetky fotky aj videá, na ktoré nechceš zabudnúť, tak budeš mať pokope na jednom mieste.

Naše odporúčania

  • Na stránku umiestni radšej menej fotografií, aby boli výrazné.
  • Použi kliparty a dizajnové prvky na dozdobenie stránok.
  • A4 je náš najobľúbenejší formát – hodí sa do každej knižnice.
  • Skús zmeniť farbu pozadia, pridať fotkám orámovanie alebo vložiť na stránku mapu.
  • Nezabudni pridať popisy a texty, aby si aj neskôr vedel, čo sa kde stalo.
cewe
Zdroj: CEWE

Udržateľnosť je pre nás dôležitá

Životné prostredie a klíma je v centre našej pozornosti: ekologická udržateľnosť v dodávateľskom reťazci je pre spoločnosť CEWE veľmi dôležitá. Od surovín cez produkciu až po dodávku sú všetky značkové produkty CEWE klimaticky neutrálne.

Stopercentná garancia spokojnosti

Tvoja spokojnosť s našimi fotoproduktmi je pre náš kľúčová. Ak budeš s tvojou fotoknihou nespokojný, vyhotovíme ti ju znova alebo ti vrátime peniaze. Ďalšie tipy, čo s fotkami z dovolenky, nájdeš na našej cestovateľskej podstránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia