Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2022, 20:06
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

VIDEO: Tom Hardy vyhral turnaj v džiu-džicu a odniesol si domov zlatú medailu. Na záver sa objímal a fotil s fanúšikmi

VIDEO: Tom Hardy vyhral turnaj v džiu-džicu a odniesol si domov zlatú medailu. Na záver sa objímal a fotil s fanúšikmi
Zdroj: Samir Hussein/WireImage
OSOBNOSTI TOM HARDY VIDEO
Uložiť Uložené

Tom Hardy si zasúťažil, vyhral a potešil fanúšikov.

44-ročný britský herec Tom Hardy je nesmierne obľúbený, takže keď sa objaví na verejnosti, sociálne siete zakaždým explodujú. Cez víkend sa takto objavil v meste Wolverhampton, kde sa zúčastnil na charitatívnom turnaji v bojovom umení džiu-džicu pod hlavičkou organizácie Reorg. Výťažky z turnaja putujú do rúk ľuďom trpiacim posttraumatickým syndrómom či vážne zraneným vojakom. 

Odporúčané
Filmy do hodiny a pol. Toto je 10 najlepších filmov, ktoré zhltneš expresne rýchlo Filmy do hodiny a pol. Toto je 10 najlepších filmov, ktoré zhltneš expresne rýchlo 20. augusta 2022, 14:30

Tom Hardy je ambasádorom tejto organizácie a po rokoch sa zúčastnil aj na jednom z ich turnajov. Ako vidíš na videu nižšie, Hardy nemal veľké problémy vyhrať vo finále a odniesol si tak domov zlatú medailu. Po skončení svojich súbojov sa ešte rozprával a fotil s fanúšikmi, ktorí do mesta pricestovali len kvôli nemu.

Zoznam najlepších filmov herca Tom Hardy nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia