Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
18. augusta 2022, 16:57
Čas čítania 0:48

Filip Kuffa na tlačovke tvrdil, že nebil farmárov. Video dokazuje opak

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Filip Kuffa neodpovedal na otázku, či má alibi na deň, keď podľa svedka zbil farmárov. Rozhneval sa a kričal na novinára Markízy, ktorý mu kládol konfrontačné otázky.

Poslanec Filip Kuffa spolu s bratom Gregorom Kuffom odmietajú, že by sa niekto z ich rodiny bil s farmármi alebo sa niekomu vyhrážal. Reagovali tak na otázku redaktora Markízy, ktorý sa ich pýtal, či majú alibi na deň, keď podľa svedka napadli farmárov. 


Filip Kuffa zobral otázku osobne, na novinára kričal a urážal ho. Nazval ho „pajácom“ a ironicky „majiteľom pravdy“. Kuffovi sa nepáči, že médiá zverejnili zostrihané videá z priemyselnej kamery, a tvrdí, že celá situácia sa vyvíjala inak. Keď redaktor Filipovi Kuffovi navrhol, aby ich sprístupnil na zverejnenie v reportáži, odmietol.

Trestné oznámenie, ktoré na Kuffovcov podali v súvislosti s napadnutím, považuje za neoprávnené. Potvrdil, že sa preto obrátili aj na generálnu prokuratúru. Gregor Kuffa odmieta, že by ich rodina pozemky získavala nekalo. „Prezentujete to, akoby sme prišli niekde s hrubou silou a štvoráky nám záhadne naskákali na naše listy vlastníctva,“ podotkol.

Viacero členov rodiny Kuffovcov čelí od začiatku roka 2022 obvineniam z nebezpečného vyhrážania. Policajný vyšetrovateľ obvinil poslanca parlamentu Štefana Kuffu spolu s dvoma synmi Filipom a Gregorom.

Obvinenie voči nim vzniesli pre incident s farmárom, ktorého Kuffovci považujú za konkurenciu a počas potýčky sa ho nielenže snažili vytiahnuť z auta, ale navyše sa mu vyhrážali, že ho zastrelia.

kuffa
Zdroj: Aktuality.sk/Reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia