Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
3. augusta 2022, 8:34
Čas čítania 1:13

Kuffovci zbili konkurenčných farmárov, ktorým najskôr zablokovali traktory. Jeden skončil na zemi, druhý schytal údery do brucha

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Rodina Kuffovcov dnes čelí viacerým obvineniam.

Viacero členov rodiny Kuffovcov čelí od začiatku týždňa obvineniam z nebezpečného vyhrážania. Policajný vyšetrovateľ obvinil poslanca parlamentu Štefana Kuffu spolu s dvoma synmi Filipom a Gregorom.

Obvinenie voči nim vzniesli pre incident s farmárom, ktorého Kuffovci považujú za konkurenciu a počas potýčky sa ho nielenže snažili vytiahnuť z auta, ale navyše sa mu vyhrážali, že ho zastrelia.

Z informácií zverejnených portálom Aktuality.sk však vyplýva, že tento incident nebol jediným, do ktorého sa Kuffovci dostali. Rodina nezaradeného poslanca parlamentu (do NR SR kandidoval za ĽSNS) sa dlhodobo sporí o vlastníctvo poľnohospodárskych pozemkov na východe Slovenska neďaleko Popradu, kde sa do konfliktu dostala s firmou Heba.

kuffa
Zdroj: Aktuality.sk/Reprofoto

Incident, na základe ktorého polícia vzniesla obvinenia proti Kuffovcom začiatkom týždňa, je podľa portálu Aktuality.sk iba vyvrcholením celého konfliktu. Najnovšie zverejnené videá zachytávajú incidenty z minulosti, na ktorých sa Kuffovci snažia znepríjemňovať prácu zamestnancom firmy Heba, ba dokonca zbiť konkurenčných traktoristov.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Na nahrávkach vidno Mareka a Rafaela Kuffovcov, ktorí v areáli popradskej firmy Heba fyzicky útočia na traktoristov a vulgárne im nadávajú. Táto bitka vraj bola následkom incidentu, pri ktorom sa tento týždeň obvinený Gregor Kuffa postavil pred traktor firmy Heba, lebo traktorista sial pestrec mariánsky na poli, ktoré si Gregor nárokuje pre seba.

Pred traktorom stál nielen Gregor Kuffa, ale blokovala ho aj jeho manželka Ivana s dvojročným synom a maloletým synom Gregorovho brata. Aj keď zamestnanci firmy Heba v reakcii na blokádu pole opustili a v sejbe nepokračovali, o pár hodín neskôr ich navštívili bratia Marek a Rafael Kuffovci, ktorí traktoristov udierali, lebo podľa nich „chceli traktormi prejsť a zabiť ich deti“.

Marek aj Rafael Kuffovci sú už od minulého roka obvinení z lúpeže a výtržníctva, pričom prípad sa stále vyšetruje. Gregor Kuffa na trestné oznámenie zo strany traktoristov reagoval vlastným trestným oznámením za „štvornásobný pokus o vraždu“. Kuffovci nahrávky odmietli akokoľvek komentovať, nevyjadrila sa k nim ani popradská firma Heba.

Domov
Zdieľať
Diskusia