Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
3. augusta 2022, 20:00
Čas čítania 1:08

TOP 3 v stredu: Brutálna trojitá vražda v Česku, česko-slovenský Mcdonald’s má novú šéfku a Rusi si asi omylom podpálili vlak

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ani dnešok nebol skúpy na rôznorodé a zaujímavé správy.

Na Valašsku zavraždil policajt rodinu aj seba

Obrovská tragédia, pri ktorej 49-ročný policajt zabil svoju družku a dve dcéry v predškolskom veku a neskôr si sám siahol na život, sa odohrala len 20 kilometrov od slovenských hraníc. Česká polícia prípad vyšetruje ako vraždu.

Prípadné motívy za tragédiou V Rožnove pod Radhoštěm ostávajú predmetom vyšetrovania. Podobný prípad sa v Česku odohral aj v apríli v obci Loučka, kde 31-ročný muž zabil svoju ženu a svoje tri malé deti vo veku do 5 rokov a spôsobil výbuch domu. Celý článok nájdeš tu.

Vražda
Zdroj: reprofoto/TV Nova

Slovenský a český McDonald’s má novú šéfku z Ukrajiny

Slovenský a český reťazec fastfoodovej ikony bude riadiť Julija Badritdinovová, ktorá už dnes šéfuje ukrajinskej pobočke. Stane sa vôbec prvou ženou v celej histórii spoločnosti McDonald’s, ktorá bude zodpovedať za naše trhy. 

Na čele česko-slovenského trhu bol doteraz Američan Dan Camp, ktorý nastúpil iba minulý rok. Badritdinovová pre McDonald’s pracuje už viac ako jedenásť rokov. V minulosti mala na starosti marketing, korporátnu komunikáciu a strategické plánovanie pre ukrajinský trh. Viac sa dozvieš tu.

McDonald's
Zdroj: McDonald’s

Ruská armáda si vraj nechtiac podpálila vlastný zásobovací vlak

Vytvorenie dymovej clony v Chersonskej oblasti sa podľa ukrajinskej rozviedky skončilo neúmyselným založením požiaru vlaku. Dymová clona mala slúžiť na zamaskovanie vykladaného materiálu. 

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

„Okolo 11.20 h miestom otriasol výbuch. Jeho presné príčiny je pre hustú dymovú clonu náročné zistiť. Vlak sa však po explózii náhle pohol smerom na Krym. Ruskí vojaci v jeho okolí spanikárili a utiekli,“ konštatuje ukrajinská rozviedka. Viac sa dozvieš v našom článku.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Ministerstvo vnútra Ukrajiny

Instagramový post dňa

Kanadský raper Drake v novom videoklipe vzdáva úctu zosnulému dizajnérovi Virgilovi Ablohovi. Pri limitovanom aute Maybach, ktoré kreatívny riaditeľ Louis Vuitton navrhol, sa rozhodol okrem iného loviť ryby.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa thinker (@the.thinkings)

Domov
Zdieľať
Diskusia