Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2022, 13:22
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Epický trailer na House of the Dragon nedá vydýchnuť Pánovi prsteňov. Westeros terorizujú draci a krvilačný rod Targaryenovcov

Epický trailer na House of the Dragon nedá vydýchnuť Pánovi prsteňov. Westeros terorizujú draci a krvilačný rod Targaryenovcov
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

Sleduj oficiálny trailer k prvej sérii House of the Dragon, novému seriálu zo sveta Game of Thrones.

Spoločnosť HBO vydala oficiálny trailer k prvej sérii seriálu House of the Dragon zo sveta Game of Thrones. Prvá séria seriálu bude obsahovať celkovo desať epizód. V prípade, ak budú úspešné a dosiahnu potrebnú sledovanosť, HBO následne odsúhlasí aj nakrúcanie druhej série. 

Spoločnosť HBO trailer zverejnila presne mesiac pred premiérou prvej časti, ktorú režíroval Miguel Sapochnik. Ten nakrútil aj epizódy Hardhome či Battle of the Bastards z pôvodného seriálu.

Odporúčané
Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách 18. júla 2022, 14:30

Trailer ukazuje veľkolepé zábery na drakov, ikonický trón Iron Throne a rod Targaryenovcov, v ktorom vypukne občianska vojna o pozíciu kráľa a následníka trónu vo Westerose. Dej sa bude odohrávať dvesto rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu Game of Thrones. 

Z traileru vyplýva, že počas prvej série budú tvorcovia skákať v čase a niektoré postavy miestami uvidíme v mladšom veku s mladšími hercami.

Anketa:
Pozrieš si prvú časť House of the Dragon?
Počkám si na recenzie a dojmy.
Určite si ju pozriem hneď, ako sa bude dať.
Nie, seriál ma vôbec neláka.
Časom možno podľahnem.
Počkám si na recenzie a dojmy.
8 %
29 Hlasov
Určite si ju pozriem hneď, ako sa bude dať.
81 %
295 Hlasov
Nie, seriál ma vôbec neláka.
5 %
18 Hlasov
Časom možno podľahnem.
6 %
23 Hlasov

Paddy Considine hrá kráľa Viserya Targaryena, následníka kráľa Jaehaerysa. Zahral si aj Steve Toussaint ako lord Corlys Velaryon, známy ako The Sea Snake, najväčší námorný dobrodruh v histórii Westerosu.

 
Predstaví sa aj Emma D'Arcy (seriál Truthseekers) ako princezná Rhaenyra Targaryen spoločne s Mattom Smithom (princ Philip v seriáli The Crown) ako jej ujom princom Daemonom Targaryenom a bratom kráľa, ktorý má zálusk na trón a zrejme bude stáť za vzburou v rode.

Rhys Ifans je Hand of the King (pravá ruka kráľa), ktorého hrá herec Otto Hightower, a Olivia Cooke (Ready Player One) hrá jeho dcéru Alicent Hightower.

Domov
Zdieľať
Diskusia