Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
19. júla 2022, 14:07
Čas čítania 0:42

Nové zábery z House of the Dragon. Seriál láka na veľkolepé boje armád, pri ktorých nebudú chýbať ani draci

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené

Rod Targaryenovcov ukáže svoju moc.

Oficiálny Youtube účet Game of Thrones po vyše roku pridal nové video k očakávanému seriálu House of the Dragon. V ňom si na natáčanie novinky, ale aj na Game of Thrones, zaspomínal režisér Miguel Sapochnik či autor knižnej predlohy GoT George R. R. Martin. Ich komentáre sú doplnené exkluzívnymi zábermi z nového projektu, ktorého sa diváci dočkajú už 21. augusta 2022.

Spisovateľ pochválil nielen prácu Sapochnika, ktorý podľa neho zrežíroval jedny z najlepších epizód GoT, ale aj showrunnera Ryana J. Condala. Ten prevzal pozíciu po showrunneroch Davidovi Benioffovi a D. B. Weissovi stojacimi za Game of Thrones (GoT). Ich práca bola spočiatku veľmi cenená, no v neskorších sériách, kedy už seriál predbehol knihy, začala kvalita výrazne upadať. Aj z toho dôvodu sa fanúšikovia obávajú, či bude stáť House of the Dragon za to.

Príbehovo totiž nemá vychádzať z knižnej predlohy. Ide o prequel zameraný na minulosť rodu Targaryenovcov v časoch ich vládnutia nad kontinentom. V Game of Thrones sme naopak pozorovali, ako poslední dvaja členovia Targaryenovcov žili vo vyhnanstve a museli si znova vydobyť naspäť svoju slávu

Anketa:
Dáš House of the Dragon šancu?
Áno, teším sa na to.
Zvážim to.
Radšej nie.
Áno, teším sa na to.
83 %
189 Hlasov
Zvážim to.
12 %
27 Hlasov
Radšej nie.
5 %
12 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia