Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Richard Balog
18. júla 2022, 19:31
Čas čítania 0:56

Boxer Ryan Garcia knokautoval svojho súpera v outfite od módneho domu Dior. Na župane mal tritisíc krištáľov

Kategória:
Móda
Uložiť Uložené
Boxer Ryan Garcia knokautoval svojho súpera v outfite od módneho domu Dior. Na župane mal tritisíc krištáľov
Zdroj: Dior

King Ryan prišiel do arény v župane, ktorý pokrývalo viac ako tritisíc Swarovského krištáľov, aby poslal Javiera Fortunu k zemi v šortkách s ikonickým motívom Oblique.

Jeden z najlepších boxerov v ľahkej váhe Ryan Garcia vyhral svoj posledný zápas v outfite od módneho domu Dior. Skúseného súpera Javiera Fortunu poslal k zemi knokautom a zaznamenal 23. víťazstvo v kariére, z toho 19. pred časovým limitom. 

Na tlačovej konferencii pred zápasom mal Garcia oblečenú pletenú vestu zo spoločnej kolekcie módneho domu Dior a rapera Travisa Scotta, ktorá stála 1 500 eur. V online obchode je vypredaná.

15. júla 2022, 17:00 Čas čítania 0:45 Spoločná kolekcia značky Dior a Travisa Scotta je v predaji po odklade pre smrti návštevníkov na raperovom festivale Spoločná kolekcia značky Dior a Travisa Scotta je v predaji po odklade pre smrti návštevníkov na raperovom festivale

Boxer s prezývkou King Ryan vstúpil do arény Crypto.com v Los Angeles zahalený v hodvábnom župane s ikonickým Oblique motívom, ktorý dopĺňali modré kožené prvky, ručne tepané logo boxera a viac ako tritisíc Swarovského krištáľov.

Dior
Zdroj: Dior

Následne zaujal v ringu na mieru upravenými šortkami s veľkým nápisom Dior na páse a s grafickým motívom levej hlavy s kráľovskou korunou, ktoré navrhol kreatívny riaditeľ značky Kim Jones. Na šortkách nechýbal obľúbený motív Oblique ani modrý pás z oboch bočných strán, ktorý pripomínal kožu pytóna a dlhé strapce.

Dior
Zdroj: Dior

„Som fanúšikom značky Dior a vízie Kima Jonesa už dlhý čas. Som poctený, že budem prvým profesionálnym boxerom, ktorého v ringu oblečie módny dom Dior, a teším sa na vzrušujúce spojenie športu a štýlu počas môjho zápasu,“ povedal Ryan pred zápasom. 

Po zápase označil knokaut proti Javierovi Fortunovi v modeloch od Diora za špeciálny a poďakoval sa Kimovi Jonesovi za ich návrh. 

Domov
Zdieľať
Diskusia