Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Planeo Elektro
26. júna 2022, 11:30
Čas čítania 1:38
Sponzorovaný obsah

4 vychytávky do domácnosti, ktoré povýšia tvoje párty na nový level

4 vychytávky do domácnosti, ktoré povýšia tvoje párty na nový level
Zdroj: Shutterstock
REFRESHER DOMÁCNOSŤ
Uložiť Uložené

Pripravíš si s nimi skvelú domácu zmrzlinu, pizzu a griluješ aj na balkóne.

Domáca zmrzlina, pizza, ktorá ťa prenesie do Talianska, či grilovačka v byte. K tomu už len kompostér, vďaka ktorému nebudeš vynášať smeti každú chvíľu. PLANEO elektro má pre teba niekoľko vychytávok, vďaka ktorým bude čas strávený v kuchyni pôžitkom a povýšiš s nimi aj každú letnú žúrku. 

Grilovačka bez problémov v byte

Voňavé klobásky, domáce burgery, syry a zeleninu z grilu si môžeš dopriať nielen na záhrade. S kontaktným grilom BBQ gril SGR700BSS od Sage si urobíš grilovačku aj v byte. Každá grilovacia doska je samostatne ovládateľná, takže pripravíš naraz mäso aj prílohu. Stačí založiť keramickú dosku s nepriľnavým povrchom, vybrať jeden z troch prednastavených programov alebo zvoliť teplotu individuálne a grilovať, čo hrdlo ráči. Gril ľahko premeníš aj na vafľovač, stačí si len dokúpiť príslušné dosky. 

gril, planeo elektro,
Zdroj: PLANEO Elektro

Extra tip pre milovníkov burgerov:
Vrchná platňa sa dá výškovo prispôsobiť, vďaka čomu burgery ani sendviče nebudú nerovnomerne stlačené s vypadávajúcimi surovinami na druhej strane.  

Pizza ako z Talianska bez dlhého čakania 

PIZZAIOLO ti pizzu upečie, akoby ju pripravoval sám majster pizzér. Poradí si aj s cestom z obchodu, ktoré premení na chutný zážitok. Piecka menšia než mikrovlnka s ňou už urobí zázraky. Vyber si typ prepečenia a za pár minút sa tvojím domovom roznesie neodolateľná vôňa. Na výber máš viacero programov, od mrazenej pizze cez pizzu s vysokým cestom až po štýl pečenia na dreve. PIZZAIOLO pečie pizzu až pri 400 °C, takže bude tak akurát chrumkavá a prepečená už za dve minúty. 

pizza, rúra
Zdroj: Planeo Elektro

Vanilkovú alebo čokoládovú?

V lete rozhodne nesmie chýbať zmrzlina. Nemusíš ju však vláčiť domov z obchodu a náhliť sa, aby si ju vyložil ešte v tuhom stave. Zmrzlinovač SAGE THE SMART SCOOPTM sa postará o celoročnú zásobu zmrzliny, ktorú si pripravíš podľa svojej chuti. Automaticky rozpozná hustotu tvojho ľadového dezertu a bude ho uchovávať zmrazený až do podávania. Pripraví ti ľahký sorbet, osviežujúci mrazený jogurt aj nefalšovanú smotanovú zmrzlinu.

zmrzlinovač
Zdroj: Sage

Vyčaruj substrát zo zvyškov jedla 

Aj na zvyšky jedla má značka SAGE vymakaný stroj. Elektrický kuchynský kompostér FoodCycler totiž dokáže takmer všetky organické kuchynské zvyšky spracovať na sterilný substrát, čo znamená, že:

  1. Nemusíš tak často vynášať smeti. 
  2. Organické zvyšky z kuchyne v koši nezapáchajú.
  3. Neplníš už aj tak plné kontajnery.
  4. Substrát môžeš použiť pri sadení kvetov alebo ho vysypeš dakde pod kríky.
komposter
Zdroj: Planeo Elektro

FoodCycler je jednoducho vecička, ktorá fakt výrazne prispieva k pohodlnejšiemu a čistejšiemu životu v domácnosti.

Všetky tieto spotrebiče dostaneš v PLANEO Elektro aj cez e-shop. Teraz dokonca aj na splátky bez navýšenia a s možnosťou vyhrať elektrokolobežku SENCOR.

prejsť na web
Domov
Zdieľať
Diskusia