Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. júna 2022, 7:42
Čas čítania 0:48
Martin Adam Pavlík

Kit Harington sa vráti na televízne obrazovky ako Jon Snow. HBO pripravuje sequel Game of Thrones zameraný na príbeh tejto postavy

Kit Harington sa vráti na televízne obrazovky ako Jon Snow. HBO pripravuje sequel Game of Thrones zameraný na príbeh tejto postavy
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES HBO MAX HBO SERIÁLY JON SNOW
Uložiť Uložené

Ak si fanúšikom Jona Snowa, máš asi predčasné Vianoce.

The Hollywood Reporter informoval o tom, že HBO pripravuje sequel Game of Thrones, ktorý bude zameraný čisto na príbeh Jona Snowa. Britský herec Kit Harington (35) si tak zopakuje fanúšikmi skvelej fantasy obľúbenú postavu nebojácneho rytiera, ktorý vstal z mŕtvych.

Nový seriál sa údajne bude odohrávať po udalostiach ôsmej série, v ktorej Snow zabil svoju lásku Daenerys. V poslednej sérii sa takisto Jon Snow dozvedel, že jeho skutočné meno je Aegon Targaryen a je teda potenciálny dedič Železného trónu. 

Americký filmový časopis pripomína, že HBO udáva týmto krokom nový smer, ktorý nadväzuje na rôzne spin off seriály či minisérie, či už z produkcie konkurenčného Netflixu alebo Disney+. Podobným typom seriálov sú totiž napríklad WandaVision, Obi-Wan Kenobi, ale aj Better Caul Saul.

Jon Snow.
Jon Snow. Zdroj: HBO


Momentálne sa špekuluje nad tým, či sa v pripravovanom seriáli objavia aj ďalšie preživšie postavy z Game of Thrones, ako napríklad Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner), Brienne z Tarthu (Gwendoline Christie) či ďalší. 

Fanúšikov populárneho fantasy seriálu však najskôr poteší prequelový seriál House of the Dragon, ktorý má premiéru 21. augusta. Vytvorili ho George R. R. Martin a Ryan J. Condal a rozpráva príbeh občianskej vojny v rámci rodu Targaryen. Odohrávať sa bude asi 200 rokov pred udalosťami pôvodného seriálu.

Domov
Zdieľať
Diskusia