Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2022, 12:55
Čas čítania 0:50
Jakub Paulík

Keanu Reeves žiari šťastím. Na červenom koberci sa po dlhom čase ukázal so svojou partnerkou

ZAUJÍMAVOSTI KEANU REEVES SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Dvojica sa držala za ruky a vymieňala si zamilované pohľady.

Milovaný hollywoodsky herec Keanu Reeves si svoje súkromie dobre stráži, a tak je výnimočné, keď sa so svojou priateľkou Alexandrou Grant ukáže na verejnosti pred očami fotografov. Novinári ich však cez víkend zastihli na galavečere MOCA Gala 2022 v Los Angeles, uvádza FoxNews, kde svojmu okoliu, držiac sa za ruky, rozdávali úsmevy.

Dvojica svoj vzťah verejnosti odhalila v roku 2019. Kamarátka Reevesovej partnerky Jennifer Tilly však tvrdí, že spolu randili už oveľa dlhšie, čo už samo osebe vypovedá o skutočnosti, že herec svoje súkromie nezverejňuje.

Alexandra Grant je umelkyňou, ktorá v minulosti s Keanu Reevesom spolupracovala na knihe Óda na šťastie. Reeves do nej napísal básne a Grant prispela maliarskymi ilustráciami. Vďaka svojmu nadaniu sa teda v knihe navzájom skvele doplnili.

Fanúšikovia Keanu Reevesa sú od oznámenia vzťahu ich obľúbeného herca nadšení. Jeho romantická minulosť bola totiž poznačená stratou priateľky Jennifer Syme. Tá v roku 1999 prišla o ich dieťa a v roku 2001 zomrela pri autonehode. Reeves bol následne veľmi dlhé obdobie single.

Keanu Reeves.
Keanu Reeves. Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Mohlo by ťa zaujímať:
– Tajomné lesy a históriou nasiaknuté hrady. Týchto 10 miest pri Bratislave je ideálnych na jarné výlety
10 najlepších hier pre dvoch a viacerých hráčov, ktoré si užiješ z pohodlia gauča
KVÍZ: 15 ťažkých otázok o Harrym Potterovi, na ktoré poznajú správnu odpoveď len niektorí fanúšikovia
Domov
Zdieľať
Diskusia