Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2022, 12:59
Čas čítania 1:32
Adam Novosad

Randí Johnny Depp so svojou právničkou? Vymieňajú si dotyky rúk a pohľady, ona na fámy zareagovala úsmevom

NEWS JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Johnny Depp sa obklopil tímom právnikov, z ktorého vytŕča advokátka Camille Vasquez.

Novou hviezdou súdneho sporu medzi Johnnym Deppom a Amber Heard sa stala hercova právnička Camille Vasquez, ktorá do rúk vzala opraty, keď spustila svoj krížový výsluch.

Na sociálnych sieťach sa šíria kompilácie otázok, ktorými Vasquez podľa hercových fanúšikov rozložila všetky argumenty Amber Heard. Ešte viac ako svojimi právnickými skúsenosťami zaujala Vasquez ľudí na internete svojou náklonnosťou k Deppovi.

Málokto si nevšimol, že sa na seba počas pojednávania často usmievajú, vymieňajú si letmé dotyky a reč tela naznačuje, že k sebe majú blízko. Tieto indície vzali fanúšikovia Johnnyho Deppa natoľko vážne, že na Twitteri vo veľkom špekulujú, či Johnny a Camille náhodou nezačali randiť. 

K tisíckam ľudí na Twitteri sa v posledných dňoch pridali aj reportéri, ktorí dokonca priamo oslovili Vasquez, keď vychádzala z budovy súdu. „Ľudia to chcú vedieť. Randíte s Johnnym Deppom?“ pýtal sa reportér právničky, ktorá však na otázku zareagovala iba smiechom.

K otázke sa nevyjadrila ani jedným slovom, iba sa viackrát pousmiala a nijak nezareagovala ani na opakované pokusy reportérov, ktorí chceli zistiť, či k sebe naozaj majú obidvaja bližšie, ako tvrdia. 

Odporúčané
10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 9. júna 2022, 9:30

Na sociálnych sieťach v reakcii na neutrálnu odpoveď právničky začali vznikať analýzy videí zo súdnej siene, ktoré poukazujú na každý dotyk rúk či potľapkanie po pleci medzi Deppom a Vasquez. Daily Mail medzitým prišiel s tvrdením, že Vasquez v skutočnosti randí s britským realitným maklérom.

Ani herec, ani právnička podľa všetkého neplánujú priznať, aký vzťah si medzi sebou vytvorili, a tak sa na Twitteri roztrhlo vrece s konšpiračnými teóriami. Fanúšikovia sa momentálne prikláňajú k možnosti, že Depp so svojím tímom advokátov vymysleli stratégiu zbližovania s Vasquez, aby rozhodili Amber Heard počas jej výpovede pred súdom. Depp ani jeho tím tieto špekulácie z pochopiteľných dôvodov nekomentovali. 

Mohlo by ťa zaujímať:
– Bruce Willis skončil s herectvom. Toto je jeho 10 najlepších filmov, ktoré musí vidieť každý fanúšik
10 najlepších filmov Keanu Reevesa: stvárnil zákerného rasistu, zhýralého detektíva, mamonárskeho právnika aj osamelého zabijaka
10 najlepších filmov Nicolasa Cagea
Domov
Zdieľať
Diskusia