Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2022, 12:39
Čas čítania 1:27
Adam Novosad

Bývalá snúbenica Johnnyho Deppa: Vedel byť pozorný a vtipný, ale aj šialene žiarlivý. O ruku ma požiadal po dvoch týždňoch

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Herečka Jennifer Grey si v memoároch zaspomínala na svoj vzťah s Johnnym Deppom.

Herec Johnny Depp sa na začiatku roka 1989 bláznivo zamiloval do herečky Jennifer Grey, ktorá dva roky predtým zahviezdila vo filme Hriešny tanec. Románik vyústil do žiadosti o ruku už po dvoch týždňoch od začiatku randenia, avšak svadba sa nikdy nekonala, pretože dvojica sa rozišla po deviatich mesiacoch, informuje People.

Grey teraz vo svojich nových memoároch s názvom Out of the Corner spomína na začiatky hereckej kariéry, ale nevyhla sa ani obdobiu, keď s Deppom tvorili pár. V čase, keď sa stretli, bol podľa nej Depp „roztomilý, milujúci, romantický, zbláznený do mňa a krásny“, čo potrebovala po náročnom rozchode s Matthewom Broderickom.

„Bolo to potrebné. Vnútorne som krvácala a tento chlapík ma zachránil a pomohol mi necítiť to, čo som cítila,“ opisuje Grey po rokoch svoje pocity po rozchode, z ktorých ju Depp vyslobodil. Už na prvom rande si vraj padli do oka, pretože herec oplýval humorom a vyzeral ako muž, do ktorého náruče v tej chvíli potrebovala padnúť.

johnny depp
Zdroj: TASR/AP

Vzájomné emócie očividne vzplanuli, pretože Grey v rozhovore pre People viackrát zopakovala, že vzťah s Deppom bol ako horiaca vatra. „Nikdy som nevidela takého muža,“ spomína so slovami, že spojenie s ním jej viac ako vykompenzovalo ťažký rozchod z minulosti.

Odporúčané
Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu 14. októbra 2023, 10:30

Úvodná fáza zamilovanosti sa však postupne vytratila. Depp podľa Grey začal byť čím ďalej, tým viac podozrievavý, zo svojich služobných ciest domov do Los Angeles sa vracal neskoro a svoju snúbenicu neustále vypočúval, čo doma robila poza jeho chrbát, kým bol preč. „Vedel byť šialene žiarlivý,“ hovorí.

Vzťah zrejme poznačila mladícka nerozvážnosť, pretože Depp sa po čase začal dostávať do problémov, bil sa v baroch a viackrát sa zaplietol s políciou. Deppa opisuje ako muža, ktorý sa postupne čoraz viac vytrácal spred jej očí, a vzťah onedlho stratil zmysel. Dvojica sa pred koncom roka 1989 rozišla.

Na margo aktuálneho súdneho sporu Johnnyho Deppa s Amber Heard Grey skonštatovala len toľko, že jej puká srdce, keď vidí, čo sa na súde deje. „Myslím si, že je to smutné, a želám si, aby sa to vyriešilo a aby všetci boli spokojní,“ uzavrela.

Domov
Zdieľať
Diskusia