Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. mája 2022, 9:58
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

ASAP Rocky a Rihanna sa v novom videoklipe zasnúbili. Skladba D.M.B. je ódou na ich lásku z geta

ASAP Rocky a Rihanna sa v novom videoklipe zasnúbili. Skladba D.M.B. je ódou na ich lásku z geta
Zdroj: Youtube/ASAPROCKYUPTOWN
HUDBA ASAP ROCKY RAP RAPOVÁ SCÉNA RIHANNA
Uložiť Uložené

Lord Pretty Flacko svojim fanúšikom naservíroval horúcu novinku, v ktorej vyznáva lásku svojej barbadoskej princeznej.

ASAP Rocky vydáva horúcu novinku s názvom D.M.B. (DAT$ MAH B!*$H) aj so sprievodným videoklipom. Ten sa natáčal v jeho rodnom newyorskom Harleme a jednu z hlavných postáv si vo vizuálne nápaditom diele zahrala aj jeho partnerka Rihanna, ktorá s ním čaká dieťa.

Zaľúbené fotografie pri natáčaní balkónovej scény sa na sociálnych sieťach objavili už pred dlhými mesiacmi, v dôsledku čoho mnohí fanúšikovia očakávali spoločné dueto. To sa síce nekonalo, no zato sa vynorili špekulácie týkajúce sa ich svadby. Flacko totiž v klipe svoju barbadoskú princeznú požiadal o ruku.

Na niekoľkých záberoch sa navyše na raperových zuboch (grillz) objavuje nápis „Marry me?“ a na tých speváčkiných zasa „I do“. Videoklip preto vzbudzuje domnienky o ich blížiacom sa sobáši a o tom, že zásnuby sa odohrali aj v skutočnosti, nielen v klipe.

Oficiálny cover ku skladbe opisuje ich životnú cestu ako „milostný príbeh z geta“, ktorý je zobrazený počas takmer päťminútovej ódy na Rihannu. Vo videu sa párik povaľuje na terase v New Yorku, obeduje v luxusných reštauráciách, počíta peniaze a húli marihuanu. Vyústi to až do spoločných zásnub a svadby, na ktorej ich blízki obhadzujú lupeňmi ruží.

Domov
Zdieľať
Diskusia