Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2022, 10:52
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Kanye West napísal Kid Cudimu: Nebudeš na albume, lebo sa kamarátiš s „veď vieš kým“.

Kanye West napísal Kid Cudimu: Nebudeš na albume, lebo sa kamarátiš s „veď vieš kým“.
Zdroj: TASR/AP/Michael Wyke
OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Americký raper Kanye West zvyšuje aktivitu na sociálnych sieťach. Aktívne útočí na Kim Kardashian, Billie Eilish a ich okolie.

Kanye West nebude na najnovšom albume spolupracovať s Kid Cudim, pretože sa priatelí s Petom Davidsonom – priateľom Kim Kardashian. Verejnosti aj samotnému kolegovi zo scény to Kanye oznámil prostredníctvom rukou písaného listu, ktorý už medzičasom odstránil z Instagramu a nahradil ho sériou mémových obrázkov, kde proti sebe stavia Billie Eilish, Kim Kardashian, Kid Cudiho aj spomínaného Peta Davidsona. 

Vytvoril koláže tímov a svojich fanúšikov sa pýta, kto by súboje vyhral. Do svojho tímu dal napríklad Drakea či Travisa Scotta.

Kanye West vtiahol do neexistujúceho sporu aj speváčku Billie Eilish. Zaútočil na ňu na Instagrame a vyzval ju, aby sa ospravedlnila Travisovi Scottovi. Stalo sa tak krátko po tom, čo obľúbená popová speváčka nedávno prerušila koncert, aby pomohla fanúšičke, ktorá mala problémy s dýchaním. „Ja sa vždy ubezpečím, či sú ľudia v poriadku, až potom pokračujem v koncerte,“ povedala speváčka.

Odporúčané
Kanye West nakladá Billie Eilish. Má sa ospravedlniť Travisovi Scottovi za narážky na bezpečnosť na koncertoch Kanye West nakladá Billie Eilish. Má sa ospravedlniť Travisovi Scottovi za narážky na bezpečnosť na koncertoch 11. februára 2022, 7:20

Raper si tieto jej slová vysvetlil po svojom a cez Instagram Billie vyzval, aby sa ospravedlnila Travisovi Scottovi a rodinám ľudí, ktorí prišli o životy.

„Nepovedala som nič o Travisovi, len som pomohla fanúšičke,“ odpovedala speváčka raperovi, ktorý počas posledného týždňa na svojom instagramovom profile aktívne kritizuje aj svoju manželku. 

Kanye West
Zdroj: Kanye West/Instagram
Domov
Zdieľať
Diskusia