Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2022, 7:20
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Kanye West nakladá Billie Eilish. Má sa ospravedlniť Travisovi Scottovi za narážky na bezpečnosť na koncertoch

Kanye West nakladá Billie Eilish. Má sa ospravedlniť Travisovi Scottovi za narážky na bezpečnosť na koncertoch
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
NEWS BILLIE EILISH KANYE WEST TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Speváčka Billie Eilish nedávno prerušila koncert, aby pomohla dievčaťu, ktorému sa v dave ťažko dýchalo.

Billie Eilish nedávno prerušila koncert, aby pomohla fanúšičke, ktorá mala problémy s dýchaním. „Ja sa vždy ubezpečím, či sú ľudia v poriadku, až potom pokračujem v koncerte,“ povedala speváčka. Fanúšikovia zverejnili zábery, na ktorých je vidieť, ako Billie Eilish zabezpečila pre mladé dievča inhalátor a upozornila ľudí stojacich vedľa neho, aby mu nechali dosť priestoru a netlačili sa naň. 

Odporúčané
Kanye West: Celebrity sú v spore s Kim Kardashian na mojej strane, ale boja sa to povedať nahlas, píšu mi súkromne Kanye West: Celebrity sú v spore s Kim Kardashian na mojej strane, ale boja sa to povedať nahlas, píšu mi súkromne 6. februára 2022, 17:12

Raper Kanye West si myslí, že populárna speváčka týmto degraduje Travisa Scotta. Na jeho festivale v dôsledku neopatrnosti organizátorov zomrelo desať ľudí po tom, čo sa v dave spustil nekontrolovaný chaos. Stovky ďalších sa zranili. Raper dnes čelí viac ako 400 žalobám. Kanye West si myslí, že Billie Eilish by sa mala za svoje slová Travisovi Scottovi ospravedlniť. 

„Prosím, ospravedlň sa Travisovi a rodinám ľudí, ktorí stratili svoje životy. Travis Scott nemal ani poňatia o tom, čo sa deje, keď bol na pódiu, a je veľmi dotknutý celou situáciou. Áno, Travisa Scotta privediem so sebou na festival Coachella, ale teraz potrebujeme, aby sa Billie ospravedlnila pred vystúpením,“ napísal Kanye West. Už tradične používa výhradne kapitálky a žiadne interpunkčné znamienka. 

Kanye West momentálne venuje sociálnym sieťam veľa energie, práve platformu Instagram využíva na to, aby odprezentoval svoju nespokojnosť so spôsobom, akým jeho exmanželka Kim Kardashian vychováva ich spoločné deti

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest)

Domov
Zdieľať
Diskusia