Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2022, 8:56
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

VIDEO: Billie Eilish prerušila koncert kvôli fanúšičke, ktorá nemohla dýchať

VIDEO: Billie Eilish prerušila koncert kvôli fanúšičke, ktorá nemohla dýchať
Zdroj: Getty Images/Theo Wargo
NEWS BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Populárna speváčka prerušila koncert pre desiatky tisíc fanúšikov, aby sa ubezpečila, že je dievča v prvom rade v poriadku. Až keď bolo v bezpečí, šou pokračovala.

Speváčke Billie Eilish záleží na bezpečnosti na jej koncertoch. Dokázala to počas nedávnej šou v Atlante, keď si v dave všimla, že jednej z jej fanúšičiek prišlo zle. Na chvíľu preto prerušila svoje vystúpenie a venovala jej pozornosť. „Nechajte jej priestor, netlačte sa,“ upozornila speváčka ľudí stojacich okolo fanúšičky, ktorú si všimla v jednom z prvých radov.

Mladé dievča malo v dôsledku tepla a dehydratácie problémy s dýchaním, Billie preto okamžite zalarmovala bezpečnostnú službu, aby bola pripravená pomôcť a poskytnúť dievčaťu inhalátor. Až keď bola presvedčená, že je všetko v poriadku, fanúšičke venovala úprimné „I love you“ a koncert pokračoval ďalej.

Billie Eilish v posledných mesiacoch neskrývala, ako veľmi jej koncerty chýbajú. Otvorene hovorila o tom, že si ich bude užívať oveľa viac ako doteraz a už sa nebude zaoberať tým, aké chyby spravila a čo mohlo byť lepšie.

Na jej bezprostrednú a pohotovú reakciu reaguje pozitívne celý svet aj v kontexte s festivalom Travisa Scotta, na ktorom prišlo o život viacero mladých ľudí. Desať ľudí zomrelo v dôsledku nekontrolovaného chaosu v dave a stovky ďalších sa zranili. Raper dnes čelí viac ako 400 žalobám.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa billie eilish fanpage (@wishyouwerebil)

Domov
Zdieľať
Diskusia