Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2022, 18:33
Čas čítania 0:33
Martin Mičuda

Ak si fanúšikom formuly 1 a stavebníc Lego, nový model monopostu stajne McLaren na rok 2022 ťa určite poteší

Ak si fanúšikom formuly 1 a stavebníc Lego, nový model monopostu stajne McLaren na rok 2022 ťa určite poteší
Zdroj: Lego
TECH LEGO
Uložiť Uložené

Okrem opäť dôsledných detailov ponúka stavebnicová verzia množstvo funkčných častí.

V najbližších dňoch predstavia prvé monoposty na sezónu 2022. Pri tejto príležitosti sa spojil McLaren Racing so svetoznámym výrobcom stavebníc Lego. 

Odporúčané
Poriadne sme prevetrali nové M4 Coupé. BMW sa podarilo vytvoriť niečo výnimočné Poriadne sme prevetrali nové M4 Coupé. BMW sa podarilo vytvoriť niečo výnimočné 2. januára 2022, 9:30

Lego prostredníctvom stavebnice ukázalo monopost McLaren Racing a my tak máme šancu vidieť, v akých farbách budú pretekať. Dominantným je opäť papájový oranžový odtieň, ktorý je skombinovaný s modrou spodnou a vrchnou časťou. Stavebnica Lego tak korešponduje s podobou pretekárskeho monopostu MCL35M z minulej sezóny, má modernejší vzhľad podľa pravidiel na rok 2022.

Lego, McLaren Racing, Formula 1, F1,
Zdroj: Lego

Prepracovaná stavebnica má až 1 432 dielikov, výšku 13 cm, dĺžku 65 a šírku 27 cm. Má aj množstvo funkčných častí – šesťvalcový motor s pohyblivými piestami, prepojené riadenie, odpruženie, prevodovku či zadný spojler s pohyblivou časťou v rámci funkcie DRS. Rovnako aj sponzorské nálepky, aké má aj skutočný pretekársky monopost F1.

Stavebnica Lego Technic McLaren Formula 1 bude v predaji od 1. marca 2022. Bude stáť 179,99 €.

Lego, McLaren Racing, Formula 1, F1,Lego, McLaren Racing, Formula 1, F1,Lego, McLaren Racing, Formula 1, F1,Lego, McLaren Racing, Formula 1, F1,
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia