Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 20:55
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Mesiac je mimozemšťan, ktorý zaútočí na Zem. Moonfall od tvorcu Dňa nezávislosti zrejme pripomenie ľahkú scifi akciu rokov 90-tych

Mesiac je mimozemšťan, ktorý zaútočí na Zem. Moonfall od tvorcu Dňa nezávislosti zrejme pripomenie ľahkú scifi akciu rokov 90-tych
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY MOONFALL
Uložiť Uložené

Hlavné roly stvárnia Halle Berry, Patrick Wilson ako astronauti z NASA a John Bradley ako konšpirátor, ktorý odhalil pravú tvár Mesiaca.

Moonfall je najnovší katastrofický film režiséra Rolanda Emmericha (2012, Independence Day, Deň po tom...). Aj tentoraz si pri ňom naša planéta poriadne vytrpí. Nemôže za to však žiadna prírodná katastrofa, meteorit ani mimozemšťania.

Odporúčané
10 najočakávanejších komiksových filmov roka 2022 10 najočakávanejších komiksových filmov roka 2022 5. januára 2022, 12:30

Teda, mimozemšťania vlastne áno. Ukáže sa, že Mesiac je vlastne niečo celkom iné, než sme si mysleli. Jeho časti začnú útočiť na planétu, ktorá sa zmieta v problémoch s prívalovými vlnami, tornádami, so zemetraseniami a podobne. Jedinou šancou na záchranu planéty je tak cesta do vesmíru. 

Hlavné roly stvárnia Halle Berry, Patrick Wilson ako astronauti z NASA a John Bradley (Game of Thrones) je konšpirátor Houseman, ktorý si všimne, že sa Mesiac vychýlil zo svojej dráhy. Premiéra je naplánovaná na 3. február.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia