Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. decembra 2021, 7:41
Čas čítania 1:00
Martin Mičuda

Mansory spravilo z Audi RS7 780-koňový magnet pohľadov s výstredným modrým interiérom

Mansory spravilo z Audi RS7 780-koňový magnet pohľadov s výstredným modrým interiérom
Zdroj: Mansory
TECH AUDI MANSORY TUNING
Uložiť Uložené

Zmenami prešiel exteriér, interiér aj motorové priestory.

Tuningová firma z nemeckej obce Brand, ktorá sa zaoberá úpravou luxusných automobilov, je známa svojím extravagantným štýlom. Dokazuje to aj najnovší výtvor, s ktorým Mansory neostáva svojej povesti nič dlžné. Tentoraz ide o Audi RS7 Sportback aktuálnej generácie s vylepšeniami techniky aj vizuálnej stránky, a to ako interiéru, tak aj exteriéru. 

Odporúčané
Nový Golf GTI Clubsport je ako stvorený na slovenské cesty. Ohúril nás živelnosťou aj dynamikou Nový Golf GTI Clubsport je ako stvorený na slovenské cesty. Ohúril nás živelnosťou aj dynamikou 26. októbra 2021, 9:30

Dobre známe tvary veľkého liftbacku tak dostali kompletný exteriérový balík doplnkov z uhlíkových vlákien. Originálny a veľmi agresívne tvarovaný bodykit modelu RS7 ostáva, Mansory ho však osádza dodatočnými časťami – karbónovým lemom masky, predným splitterom a aerodynamickými prvkami, bočnými prahmi, krytmi spätných zrkadiel, zadným difúzorom a decentným spojlerom na veku batožinového priestoru. Úpravca pritom vyzdvihuje vysokú kvalitu použitých karbónových vlákien, s ktorými má Mansory dlhoročnú skúsenosť. 

Audi, RS7, Mansory,
Zdroj: Mansory

Karbónové doplnky so zaujímavou povrchovou úpravou sú skombinované s modrastými prvkami. Sekundujú im aj obrovské 22" čierne disky typu Y.10, ktoré dostali modré okraje. Samotné disky sú obuté do pneumatík Continental s rozmermi 305/25 R22. Ešte väčším magnetom pohľadov je interiér, ktorý okrem toho, že rovnako dostal karbónové dekóry, bol kompletne prečalúnený do výstredného modrého odtieňa. Koža je prešívaná kontrastnou bielou niťou a doplnená bielymi prvkami.

Pod prednou kapotou sa nenachádza nič iné ako známy 4-litrový osemvalec twin-turbo, ktorý však prešiel rozsiahlymi modifikáciami. Mansory osadilo V8 dvojicou väčších turbodúchadiel, kompletne vymenilo výfukové potrubie a v neposlednom rade prestavilo riadiacu jednotku. Výsledkom je navýšenie výkonu z pôvodných 441 kW/600 koní na 574 kW/780 koní a rovných 1 000 Nm. Akceleráciu z 0 na 100 km/h tak takto upravené Audi RS7 Sportback zvládne len za približne 3 sekundy.

Audi, RS7, Mansory,Audi, RS7, Mansory,Audi, RS7, Mansory,
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia