Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2021, 21:45
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Neo nezabudol kung-fu ani po strate pamäti. Vrátil sa v novom traileri agent Smith a čo je vlastne nový Matrix?

Neo nezabudol kung-fu ani po strate pamäti. Vrátil sa v novom traileri agent Smith a čo je vlastne nový Matrix?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložiť Uložené

Keanu Reeves rozdáva rany všade navôkol. Sleduj nový trailer na Matrix: Ressurections, ktorý toho o deji prezradil zase o čosi viac.

Warner Bros. uvoľnilo pravdepodobne finálny trailer na Matrix: Resurrections, ktorý sa do slovenských kín (v prípade, že budú otvorené) dostane už 22. decembra. A aj po dnešnom traileri platí, že o deji filmu stále veľa nevieme.

Tvorcovia nás buď novými zábermi zavádzajú, alebo tak trochu spoilujú malé prekvapenia vo filme. Ak je ti však už z predošlých záberov jasné, koho asi tak bude hrať Jonathan Groff, zábery v dnešnom traileri ťa veľmi neprekvapia. 

Odporúčané
Tvorcovia Doomu pred vydaním nespali a pracovali 30 hodín nonstop. Pri jeho vydaní padali servery a lámali sa rekordy v predaji Tvorcovia Doomu pred vydaním nespali a pracovali 30 hodín nonstop. Pri jeho vydaní padali servery a lámali sa rekordy v predaji 2. decembra 2021, 12:30

Trailer je plný explozívnych záberov a kaskadérskych kúskov, aké v Matrixe milujeme. Akrobatické akčné scény, spomalené zábery na momenty vyrážajúce dych, špičkové pästné súboje. Zdá sa, že režisérka Lana Wachowski v priebehu viac ako 20 rokov od posledného natáčania Matrixu nezabudla, čo divákov na jej trilógii fascinovalo.

Okrem vizuálu to však bola aj zaujímavá dejová línia, sympatické postavy a príbeh založený na filozofovaní a komentároch doby ovplyvnenej technológiami. Pevne veríme, že Matrix 4 nebude pokračovaním len vďaka názvu, starým známym hercom, ich postavám a šialenej akcii, ale že sa dočkáme aj sofistikovaného príbehu. 

Nový plagát pre IMAX

Matrix
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia