Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021, 13:28
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Fiasko s Game of Thrones: HBO len na pilotnú časť prequelu minulo 30 miliónov dolárov, projekt však zrušili

Fiasko s Game of Thrones: HBO len na pilotnú časť prequelu minulo 30 miliónov dolárov, projekt však zrušili
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Tvorcovia si mysleli, že by s tým u divákov nepochodili.

Spoločnosť HBO na seriáli Game of Thrones zarobila veľký balík peňazí a do pilotnej časti jedného z plánovaných seriálov z rovnakého prostredia s názvom The Long Night investovali neuveriteľných 30 miliónov dolárov. Projekt však dostal červenú.

Bývalý predseda spoločnosti Warnermedia povedal programovému šéfovi HBO Caseymu Bloysovi, že prequel nemá dušu pôvodnej série. Casey Bloys s ním súhlasil, a tak produkciu seriálu radšej ukončili, píše IGN. Greenblatt považoval 30-miliónovú investíciu do pilotnej časti za obrovský risk, ktorý sa nemusel vyplatiť.

V príbehu seriálu The Long Night s hviezdnou Naomi Watts sme mali sledovať zrod White Walkers. Dej by sa teda od Game of Thrones posunul o tisíce rokov späť. Na spin-offe pracovala Jane Goldman, ktorej prejavil dôveru aj autor knižnej predlohy George R. R. Martin. Štúdio však nebolo s výsledkom úvodnej časti spokojné.

Úspech, naopak, dosial spin-off House of The Dragon, ktorý sa bude zameriavať na históriu rodu Targaryenovcov. Premiéry by sme sa mali na HBO dočkať niekedy v priebehu roka 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia