Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Kaufland.
7. decembra 2021, 11:30
Čas čítania 2:22
Sponzorovaný obsah

Flexibilná práca aj benefity: 5 brigádnikov z Kauflandu prezradilo, prečo tam radi pracujú

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Táto práca sa prispôsobí tvojmu rozvrhu a čakajú tam na teba viaceré lákavé benefity.

Rád by si si popri škole privyrobil, no potrebuješ brigádu prispôsobiť svojmu rozvrhu alebo iným aktivitám? Možno práve v Kauflande nájdeš takú pozíciu, ktorá ti bude vyhovovať. Nemusíš pracovať len pri pokladni a dokladať tovar. Pozri sa, na akých brigádnických pozíciách tam môžeš získavať prax aj popri škole. 

Či už si študent strednej, alebo vysokej školy, môžeš tam pracovať na rôznych pozíciách nielen ako pokladník a dokladač tovaru, ale aj na personálnom, mzdovom či inom oddelení. Ak ti je bližšia práca v oblasti logistiky, môžeš pomôcť kolegom v sklade v Ilave. To, ako vyzerá brigáda v Kauflande a aké benefity ťa tam čakajú, prezradili aj piati brigádnici z rôznych oddelení. 

Obľúbeným benefitom je flexibilný pracovný čas

Keď sme sa týchto mladých ľudí opýtali, aký benefit v rámci brigády v Kauflande považujú za najlepší, najčastejšie odpovedali, že je to práve flexibilný pracovný čas. „Mám rád, keď môžem byť pánom svojho času a sám si určiť, kedy budem pracovať. V Kauflande je mi to umožnené a ja som za to veľmi vďačný,“ hovorí Adam, ktorý pracuje ako brigádnik na personálnom oddelení

Adam pracuje ako brigádnik na personálnom oddelení.
Adam pracuje ako brigádnik na personálnom oddelení. Zdroj: Refresher

Flexibilný pracovný čas spomína aj Marek, ktorý momentálne pracuje v rámci skráteného úväzku na recepcii centrály. „Osobne som začínal ako brigádnik v predajni. Popri štúdiu na vysokej škole som si uvedomil, že viem pracovať aj viac hodín v mesiaci, a preto som sa rozhodol nastúpiť na skrátený úväzok. Rovnako ako brigádnik a aj pracovník na skrátený úväzok som si vedel svoj pracovný rozvrh zosúladiť so školskými povinnosťami.“ Dodáva, že ak si študent, nemusíš sa báť, že by si podobnú prácu popri škole nestíhal, „skúškové obdobie zvládneš bez problémov aj pri skrátenom úväzku“.

Marek začínal ako brigádnik v obchodnom dome, teraz pracuje na skrátený úväzok na recepcii centrály.
Marek začínal ako brigádnik v obchodnom dome, teraz pracuje na skrátený úväzok na recepcii centrály. Zdroj: Refresher

Rovnaký prístup ako k iným zamestnancom

Okrem flexibilného pracovného času si títo študenti pochvaľujú aj to, že sú súčasťou tímu, ako aj iní zamestnanci. „Napríklad sa môžem zapojiť do rôznych zamestnaneckých súťaží a vyhrať rôzne ceny tak ako ostatní zamestnanci,“ vysvetľuje Beáta, ktorá je brigádničkou na mzdovom oddelení

Beáta brigáduje na mzdovom oddelení.
Beáta brigáduje na mzdovom oddelení. Zdroj: Refresher

Tieto benefity spomína aj Simona, ktorá brigáduje na oddelení rozvoja zamestnancov. Okrem toho však spomína aj flexibilný pracovný čas, motivujúce, no nie stresujúce prostredie, to, že je zodpovedná za úlohy a je súčasťou veľkého tímu. 

Simona pracuje ako brigádnička na oddelení rozvoja zamestnancov.
Simona pracuje ako brigádnička na oddelení rozvoja zamestnancov. Zdroj: Refresher

Na brigáde získava prax, ktorá súvisí s jej školou 

Karolína, ktorá pracuje ako brigádnička na oddelení recruitingu a personálnych vzťahov, vníma ako veľké plus, že sa zapája do projektov, ktoré súvisia s jej štúdiom. Študuje totiž pracovnú psychológiu a vďaka brigáde získava popri štúdiu dôležité know-how.

„V momentálnej pandemickej situácii považujem za benefit asi aj možnosť pracovať v stabilnej firme, kam môžem pravidelne chodiť a mať svoje pracovné miesto. Oproti sústavnej práci na home office, keď občas nemáme jasne definované, čo je práca a čo je domov, je to veľký benefit,“ dodáva.

Karolína študuje pracovnú psychológiu a pracuje ako brigádnička na oddelení recruitingu a personálnych vzťahov.
Karolína študuje pracovnú psychológiu a pracuje ako brigádnička na oddelení recruitingu a personálnych vzťahov. Zdroj: Refresher

Ďalšie benefity, ktoré by ťa mohli zaujať: 

  • možnosť kariérneho rastu 
  • zľavy pre zamestnancov 
  • odmena za odporúčanie zamestnanca 
  • kontaktné osoby, ktoré sú kedykoľvek k dispozícii, ak máš otázky o spolupráci či personálne otázky 
  • dôraz na work & life balance 
Viac o benefitoch

Je brigáda v Kauflande pre teba?

Ak si študent, máš viac ako 18 rokov a potrebuješ flexibilnú prácu, tak určite áno. Čo ešte potrebuješ splniť? Mladí brigádnici, ktorí odpovedali v našom článku, sa zhodli na tom, že by si mal byť človek, ktorý je ochotný pracovať na sebe, je motivovaný, má chuť rozvíjať sa, nebojí sa výziev a chce byť súčasťou veľkého a šikovného tímu. Tvojou najdôležitejšou vlastnosťou je chcenie, všetko ostatné sa tam naučíš.

kaufland, brigáda
Zdroj: Refresher


Ak sa chceš dozvedieť o brigáde v Kauflande viac, to, ako prebieha výberový proces a či sa tam nájde voľná pozícia pre teba, klikaj na odkaz a dozvieš sa všetko potrebné. 

viac o brigádach
Domov
Zdieľať
Diskusia