Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Fix Distribution.
1. decembra 2021, 17:15
Čas čítania 2:10
Sponzorovaný obsah

Ponúkne ti súkromie, ale aj odolnosť. Toto sú dôvody, prečo by si mal siahnuť po ochrannom skle PanzerGlass

Ponúkne ti súkromie, ale aj odolnosť. Toto sú dôvody, prečo by si mal siahnuť po ochrannom skle PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass
TECH
Uložiť Uložené

Prečo by si si mal zaobstarať ochranné sklo PanzerGlass?

Možno si zachytil predošlý článok o teste nového ochranného skla pre mobily od značky PanzerGlass. To preukázalo výbornú odolnosť, pozri si video s kladivovým testom, ale aj celý rad ďalších funkcií, na ktoré by si predtým možno ani nepomyslel. Medzi takéto highlighty patrí určite perfektná citlivosť na dotyk, bezpečnosť používateľa pri prípadnom rozbití či skvelá oleofóbna a najmä antibakteriálna vrstva.

Smartfóny s PanzerGlass sa tak nielenže dobre ovládajú, ale vďaka poslednej menovanej funkcii poskytli navyše aj pocit čistoty a zdravotnej neškodnosti. Okrem toho PanzerGlass ponúka aj šikovné príslušenstvo, ktoré si môžeš k svojmu telefónu a ochrannému sklu zadovážiť.

Antibakteriálny čistič: Spray Twice A Day

Baktérie na telefónoch sú naozaj nepekným problémom, a to doslova. Keďže bolo k tejto problematike povedané celkom dosť, skrátime to: dbaj na čistotu svojho smartfónu! Možno to nevieš, ale v tvojom okolí nie je veľa vecí, ktoré by na sebe mali toľko baktérií ako práve smartfón, ktorého sa dotýkaš napríklad aj pri jedení.

Našťastie, PanzerGlass okrem toho, že ponúka antibakteriálnu vrstvu už na svojich ochranných sklách, ponúka aj praktický doplnok v podobe antibakteriálneho spreja.

Spray Twice A Day eliminuje až 99,999 % baktérií na tvojom displeji a dokáže ťa tak ochrániť pred rôznymi infekciami.

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Tento čistiaci sprej navyše neobsahuje žiadny alkohol, takže nespôsobuje problémy oleofóbnej vrstve a vďaka zloženiu založenému na vode a mydlovej báze (je podobný produktom na osobnú hygienu) je aj 100 % ekologický. Aj pri pravidelnom používaní tak zostal testovaný displej krásne hladký, čitateľný a žiadnu ujmu neutrpí ani tvoja pokožka. 

Ani tu sa však starostlivosť PanzerGlass o tvoje pohodlie či bezpečnosť nekončí. Ochranné sklá na smartfóny od tohto výrobcu totižto obsahujú ešte ďalšie veľmi podstatné funkcie. Najskôr však jednoduchá otázka: záleží ti na tvojom súkromí? Predpokladáme, že si odpovedal kladne. A práve preto ti PanzerGlass ponúka možnosti na ochranu súkromia.

1. Kryt prednej kamery

V dobe, keď sú čoraz častejšie úniky rôznych intímnych informácií a dát, rastie aj dopyt po väčšej bezpečnosti a ochrane nášho súkromia. Neuveriteľne presne zacielené reklamy vyvolávajú aj v tých najľahostajnejších z nás pocit, že chrániť svoje súkromie ešte nejakou tou extra ochranou by nebolo na škodu. Vďaka PanzerGlass a praktickej vychytávke „kryt prednej kamery“ môžeš teraz kedykoľvek zakryť svoju prednú kameru a mať tak 100 % istotu, že tvoju tvár neuvidí naozaj nikto. 

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

2. Teraz ťa vidia, teraz nie 

Prieskum v 32 krajinách ukázal, že až 97 % majiteľov smartfónov sa obáva o svoje súkromie, pokiaľ ide o používanie ich zariadení na verejnosti. Typickým príkladom je cesta v MHD – zrejme každý z nás už zažil ten nepríjemný a neodbytný pocit, že náš spolusediaci nemôže odtrhnúť zrak od našej obrazovky, nech už robíme čokoľvek.

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

Ak však človek potrebuje vybaviť naliehavú záležitosť či odpovedať na chúlostivú správu, môže to byť naozaj veľmi nepríjemné. Presne pre také prípady má PanzerGlass funkciu „súkromie“, ktorá prepúšťa obraz iba pod určitým uhlom (a to kolmo na používateľa) a zabraňuje tak, aby ktokoľvek iný videl tvoj obsah, resp. informácie na obrazovke. Ide tak o veľmi šikovnú a praktickú funkciu, ktorú poznáme už aj z notebookov.

PanzerGlass
Zdroj: PanzerGlass

PanzerGlass dokáže zaujať. Nielen ďalšími schopnosťami svojich krycích skiel, ale taktiež praktickým príslušenstvom v podobe antibakteriálneho spreja. Určite ide o kombináciu, ktorá stojí za vyskúšanie – ochráni totižto nielen tvoj telefón, ale aj teba. PanzerGlass ochranné sklo zakúpiš u každého mobilného operátora a aj vo väčšine elektropredajní po celom Slovensku.

Domov
Zdieľať
Diskusia