Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Braun.
30. novembra 2021, 20:30
Čas čítania 2:15
Sponzorovaný obsah

Prestalo ťa holenie klasickými žiletkami baviť? Predstavujeme ti nový holiaci strojček

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tento inovatívny holiaci strojček si poradí so všetkými typmi fúzov.

Skús si spomenúť, koľko jednorazových žiletiek si už vyhodil do koša a koľko ráz si sa nimi nepekne poranil. Ak ťa už toto zastarané holenie klasickými žiletkami prestáva baviť, máme pre teba skvelý tip. Rokmi overená a spoľahlivá značka Braun totiž oslavuje svoje sté narodeniny a na trh uvádza doteraz najúčinnejší elektrický holiaci strojček – Braun Series 9 Pro.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Tento strojček je výnimočný tým, že má špeciálne nabíjacie puzdro PowerCase. Vďaka nemu sa strojčekom Braun Series 9 Pro budeš môcť holiť až neuveriteľných šesť týždňov bez toho, aby si ho musel zapojiť do zásuvky. Model je rovnako ako ďalšie rady postavený na základných hodnotách značky Braun, a teda na tom, že dobrý dizajn je jednoduchý, užitočný a vyrobený tak, aby vydržal. 

Dokonalý pre cestovateľov

V tejto dobe vedie mnoho ľudí rýchly život. Veľa cestujú, menia prostredie a plánujú dobrodružstvá po celom svete. Nový Braun Series 9 Pro sa dokonale hodí aj pre nich. Ak si aj ty človek, ktorý doma neobsedí, môžeš si byť istý, že tento strojček sa bez problémov vojde do akejkoľvek cestovnej tašky, takže si s ním môžeš užívať to najúčinnejšie a najšetrnejšie holenie, aj keď budeš na výlete či dovolenke.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Okrem jeho praktickej veľkosti ho odborníci navrhli tak, aby si poľahky poradil s rôznymi typmi fúzov. Dokáže to vďaka kombinácii rôznych jedinečných čepelí, sonickej technológii a svojej prispôsobivosti. V spojení s puzdrom PowerCase ponúka až šesť týždňov perfektného holenia bez ohľadu na to, či si budeš holiť jednodňové, trojdňové alebo týždňové strnisko. Tento nový rad bola skrátka vytvorený úplne pre všetkých. Dokáže totiž oholiť aj tie fúzy, ktoré rastú pod nižším uhlom. Špeciálny zastrihávač si poradí s rôznymi typmi fúzov na rôznych miestach tvojej tváre, takže sa ti nestane, že budeš musieť nejaké miesta holiť opakovane. 

Prispôsobí sa ti

Tento strojček má totiž inovatívnu hlavu ProHead s novým zastrihávačom ProLift, ktorý dokáže nadvihnúť a zastrihnúť viac fúzov, a teda ťa oholí šetrne a až o 10 % rýchlejšie. Vďaka unikátnej sonickej technológii holiaca hlava vykoná 10 000 malých pohybov za minútu. Tieto vibrácie napomáhajú tomu, aby fúzy prenikli do otvorov hlavy strojčeka. Flexibilné čepele a holiaca hlava sa navyše dokážu nakloniť až do 40° uhla, a to dopredu aj dozadu. Vďaka tomu sa vie tento model dokonale prispôsobiť kontúram tvojej tváre.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Prvé na svete

A ak ťa ešte v úvode zaujalo unikátne puzdro PowerCase, mal by si vedieť, že je to úplne prvé nabíjacie puzdro na holiaci strojček na svete. Okrem toho, že ti umožňuje nabíjať nový Braun Series 9 Pro kdekoľvek si, je výnimočné aj tým, že má vstavanú výkonnú batériu Li-Ion, ktorá nabije holiaci strojček na viac ako 50 % času prevádzky bez toho, aby si potreboval napájací kábel. Puzdro PowerCase ti teda dokáže poskytnúť až 90 minút bezdrôtového holenia kdekoľvek a kedykoľvek. Na jedno oholenie ti pritom postačí iba krátke päťminútové nabíjanie.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Súčasťou balenia vybraných modelov Braun Series 9 Pro je aj inteligentné centrum 5v1 SmartCare Center, ktoré ti bude pomáhať udržiavať tvoj holiaci strojček ako nový. Stlačením jediného tlačidla SmartCare Center vyberie potrebný čistiaci program a tvoj holiaci strojček automaticky nabije, hygienicky vyčistí, premaže a vysuší.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Značka Braun verí v silu dobrého dizajnu, a preto jej vývojári navrhli model Series 9 Pro tak, aby vydržal až sedem rokov. Vyrába sa navyše v továrni, ktorá funguje na 100 % obnoviteľnej energii. Nemáš skrátka prečo váhať. Ak ho raz vyskúšaš, na staré žiletky si ani nespomenieš. 

Vyskúšaj nový Braun Series 9 Pro
Domov
Zdieľať
Diskusia